Pagina 1 din 12 1 2 3 11 ... UltimaUltima

Craiova castiga cu TINEri - Dinca Marinica - Candidat la Primaria Craiova


  1. #1
    Cont oficial Dinca Marinica's Avatar Dinca Marinica este o comoara de om Dinca Marinica este o comoara de om Dinca Marinica este o comoara de om Dinca Marinica este o comoara de om Dinca Marinica este o comoara de om
    Data de inscriere
    08-05-2006
    Sex
    M
    Mesaje
    114
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    473
    Puncte CF
    0.0

    Craiova castiga cu TINEri - Dinca Marinica - Candidat la Primaria Craiova

    Dragi prieteni,

    Am dovedit in 16 luni, cat am detinut atributii de primar, ca se pot face multe cu bani putini. Cred cu tarie ca in administratie, un primar da masura caracterului si educatiei sale si ca, inainte de toate, cel care gestioneaza fondurile orasului trebuie sa fie OM.

    Craiova castiga cu TINEri - Dinca Marinica - Candidat la Primaria Craiova-brosura-md-8-mai-martor-1-jpg

    Sunt casatorit, am doua fetite si locuim intr-un apartament din cartierul George Enescu. Pentru mine, familia a reprezentat dintotdeauna un punct de sprijin, de-a lungul anilor, parintii fiind cei care ne-au ajutat sa ne ocupam de cresterea si educatia copiilor nostri si de activitatea profesionala.

    Am studiat dreptul in cadrul Universitatii din Craiova si am profesat ca avocat, 10 ani, pana in 2008, cand am fost ales consilier local si viceprimar al Craiovei.

    Cei patru ani de experienta ca viceprimar si, mai ales, perioada martie 2010 – iulie 2011, cand am exercitat atributiile de primar al craiovei, m-au convins ca se poate mai bine pentru craioveni.

    Craiova castiga cu TINEri - Dinca Marinica - Candidat la Primaria Craiova-brosura-md-8-mai-martor-21-jpg

    Avem nevoie de un alt tip de administratie, exigenta cu cheltuirea banilor publici, preocupata ca fondurile stranse din taxele si impozitele pe care le platim cu totii sa fie sporite prin investitii profitabile, destinate ridicarii nivelului de civilizatie al locuitorilor municipiului. Avem nevoie de un primar care sa aiba grija ca tinerii din Craiova sa isi gaseasca locuri de munca aici, iar Cetatea Banilor sa devina orasul din care nu se pleaca.

    Craiova castiga cu TINEri - Dinca Marinica - Candidat la Primaria Craiova-brosura-md-8-mai-martor-32-jpg

    Imi doresc aceasta schimbare pentru craioveni, pentru copiii nostri, pentru familiile noastre si, de aceea, am decis sa candidez pe 10 iunie 2012 la functia de primar al Craiovei, convins ca impreuna vom reda Craiovei intelesul de “acasa”.


    Ce Am Facut Pentru Craiova
    In cele 16 luni de mandat ca primar interimar al Craiovei, am reusit sa:

    • Atrag de la Uniunea Europeana fonduri in valoare de 105 milioane de euro pentru infrastructura Craiovei (6 artere principale, pasajul suprateran, pasajul subteran, centrul multifunctional, canalizare).

      Craiova castiga cu TINEri - Dinca Marinica - Candidat la Primaria Craiova-brosura-md-8-mai-martor-22-jpg
    • Dezvolt si reabilitez infrastructura (strazi din cartierele Brazda lui Novac, Rovine, Craiovita Noua, Catargiu, Brestei, parcari pe strada Unirii, sensuri giratorii, prima si singura pista pentru biciclisti, în Parcul Romanescu) si reteaua de utilitati a Craiovei (statia de pompare a apei Simnic, peste 43 de kilometri de retea de apa potabila).

      Craiova castiga cu TINEri - Dinca Marinica - Candidat la Primaria Craiova-brosura-md-8-mai-martor-31-jpg
    • Dezvolt, dotatez si reabilitez centrele culturale si sportive din Banie (sediul administrativ al Teatrului Liric, sediul ansamblului Folcloric Maria Tanase, stadionul Ion Oblemenco).

      Craiova castiga cu TINEri - Dinca Marinica - Candidat la Primaria Craiova-brosura-md-8-mai-martor-61-jpg
    • Fac proiecte pentru reabilitarea din bani europeni a strazilor din Bariera Vâlcii, a strazii Caracal si a bulevardului Râului, a centrului istoric si pentru construirea parcarii subterane de la Teatrul National. De asemenea, am elaborat proiectele pentru construirea unui spital municipal ti pentru realizarea canalizarii pluviale pe strada Bariera Valcii, a canalului colector din Cornitoiu si extinderea cimitirului Ungureni.

      Craiova castiga cu TINEri - Dinca Marinica - Candidat la Primaria Craiova-brosura-md-8-mai-martor-42-jpg
    • Incurajez înfiintarea locurilor de munca prin sustinerea stabilirii furnizorilor Ford în Craiova si a obtinerii licentei de functionare a SC Salubritate Craiova SRL, firma in subordinea Consiliului Local Craiova.

      Craiova castiga cu TINEri - Dinca Marinica - Candidat la Primaria Craiova-brosura-md-8-mai-martor-41-jpg
    • Fac demersurile pentru achizitionarea a 20 de autobuze noi si a trei ambulante pentru spitalul Clinic Municipal Filantropia, spitalul Clinic de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie “Dr. Victor Babes?” si spitalul Clinic de Neuropsihiatrie.

      Craiova castiga cu TINEri - Dinca Marinica - Candidat la Primaria Craiova-brosura-md-8-mai-martor-62-jpg
    • Reduc cu 5% taxele locale atat pentru locuitorii Craiovei, cat si pentru firmele din Banie.

      Craiova castiga cu TINEri - Dinca Marinica - Candidat la Primaria Craiova-brosura-md-8-mai-martor-52-jpg
    • Achit datoriile primariei în valoare de 40 milioane de euro, a maturat strazile cu aproximativ 800.000 de lei/luna si a administrat spatiile verzi cu 800.000 lei lunar, încheind anul bugetar 2011 fara datorii.

      Craiova castiga cu TINEri - Dinca Marinica - Candidat la Primaria Craiova-brosura-md-8-mai-martor-51-jpg
    • Raman incoruptibil iar asupra mea sa nu planeze niciodata suspiciuni de coruptie. Am vârsta potrivita pentru o activitate administrativa.

      Craiova castiga cu TINEri - Dinca Marinica - Candidat la Primaria Craiova-brosura-md-8-mai-martor-72-jpg

      Craiova castiga cu TINEri - Dinca Marinica - Candidat la Primaria Craiova-brosura-md-8-mai-martor-71-jpg


    Craiova castiga cu TINEri - Dinca Marinica - Candidat la Primaria Craiova-brosura-md-8-mai-martor-81-jpg

    Craiova castiga cu TINEri - Dinca Marinica - Candidat la Primaria Craiova-brosura-md-8-mai-martor-82-jpg

    Craiova castiga cu TINEri - Dinca Marinica - Candidat la Primaria Craiova-brosura-md-8-mai-martor-9-jpg

    Nu uitati: Craiova are nevoie de TINEri! Iesiti la vot!

  2. #2
    Newcomer Ballack este placut de toti Ballack este placut de toti Ballack este placut de toti
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje
    34
    Mesaje bazar
    121
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    222
    Puncte CF
    0.0
    un vot de la mine pentru marinica dinca ! si sper ca si ceilalti tineri sa mearga cu o persoana din generatia noastra, nu cu aceasi care fura de 20 de ani !
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Banned fucktherest's Avatar fucktherest nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
    Data de inscriere
    18-02-2011
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje
    59
    Mesaje bazar
    112
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -19
    Puncte CF
    0.0
    Mult succes! Sa plece sleahta de psd-isti din Craiova!

  4. #4
    Cont oficial Dinca Marinica's Avatar Dinca Marinica este o comoara de om Dinca Marinica este o comoara de om Dinca Marinica este o comoara de om Dinca Marinica este o comoara de om Dinca Marinica este o comoara de om
    Data de inscriere
    08-05-2006
    Sex
    M
    Mesaje
    114
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    473
    Puncte CF
    0.0
    Asa cum am promis, incep sa raspund tuturor intrebarilor care inainte de campania electorala nu au putut primi raspunsuri.

    Citat Mesaj iniţiat de hiena Vezi mesajele
    Domnul Marinică Dincă,de ce în perioada în care aţi fost interimar nu aţi avut această idee,atunci nu îşi avea rostul, nu?
    Din pacate alegeri sunt o data la 4 ani doar, nu aveam cum sa includ eu pe cineva in Consiliul Local atunci.

    ---------- Post added 14-05-2012 at 21:59 ----------

    Citat Mesaj iniţiat de SAM Vezi mesajele
    Multi promit, putin realizeaza.

    De ce credeti ca, Craiovenii vor avea incredere in aceste vorbe? Asa pot promite multi, si eu la randul meu am promit multe lucruri, din pacate nu am reusit sa le indeplinesc pe toate, din diverse motive (din partea mea, sau alte terte parti).

    Oricum sunt multe de facut in acest oras, si cred ca cea mai mare problema in zilele acestea, sunt locurile de munca. Nu numai pentru tineret, dar si pentru persoanele trecute de prima tinerete. In al doilea rand (cred eu) sunt cainii comunitari care in unele cartiere sunt extrem de multi, si apoi ar fi si drumurile, de care se bucura doar service-urile auto si vanzatorii de piese auto.

    Oricum sunt curios cine va realiza ce promite.
    Pentru ca nu sunt numai vorbe. Am dovedit faptul ca propunerea a fost cat se poate de serioasa!
    Legat de locurile de munca, cred ca iarasi am dovedit interesul meu pentru facilitarea creeri de locuri de munca pentru tineri in special! Nu uitati, Craiova are nevoie de TINEri !!!

    ---------- Post added 14-05-2012 at 22:03 ----------

    Citat Mesaj iniţiat de Laur1975 Vezi mesajele
    Majoritatea soferilor nu va vor vota, cred eu, tocmai ca sub mandatul dvs de primar interimar ati bagat vinieta aia idioata. Cum mama dracu sa fiu OBLIGAT sa platesc pana la 31 martie taxele? Legea e alta. Platesc penalitati dar sub nicio forma nu se plateste amenda.
    Buna ziua. Dumneavoastra ca cetatean de buna credinta va platiti taxele si impozitele locale, in speta taxa de parcare. Dar ganditi-va la faptul ca multe persoane nu platesc aceste taxe si ele ocupa locurile de parcare si asa putine in oras. Acesta este motivul pentru care am introdus vigneta.

  5. #5
    The GodFather SAM's Avatar SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    14-10-2005
    Locaţie
    In your mind
    Varsta
    41
    Sex
    M
    Mesaje
    10,726
    Mesaje bazar
    843
    Putere Reputatie
    91
    Reputatie
    8701
    Puncte CF
    215.0
    Usergroups:
    Vom discuta mai amanuntit mai multe lucruri dupa alegeri, in cazul in care dvs o sa fiti primar al Craiovei.
    Bafta!

  6. #6
    Cont oficial Dinca Marinica's Avatar Dinca Marinica este o comoara de om Dinca Marinica este o comoara de om Dinca Marinica este o comoara de om Dinca Marinica este o comoara de om Dinca Marinica este o comoara de om
    Data de inscriere
    08-05-2006
    Sex
    M
    Mesaje
    114
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    473
    Puncte CF
    0.0
    Citat Mesaj iniţiat de xTee Vezi mesajele
    Nu stiu de ce, dar ma amuza teribil ce ati scris mai sus. Mi se par povesti pentru copii mici. Daca va inchipuiti ca lumea din online e proasta si botanista, va inselati amarnic. Eu nu dau 2 bani pe ce spuneti dvs.

    Eu unul mi-am luat o data teapa pe online cu Ionut Stroe, care se batea cu pumnii in piept ca el e cu comunitatea CvF si ca dupa alegerile pentru Camera Deputatilor o sa continue sa intre pe CvF si o sa discute cu tinerii, ca el e pentru tineret. De unde, l-a durut fix undeva de aceasta comunitate.

    Dovada:

    http://i39.tinypic.com/23u51dk.jpg - se pare ca Eros a avut dreptate. Are si el o varsta, eu eram mic si prost pe atunci.

    http://i43.tinypic.com/dw281s.jpg - ultimul post al lui Ionut Stroe (a doua oara nu o sa mai punem botu si o sa fie taxat candva de aceasta comunitate)

    O seara buna!
    Cred ca am dovedit faptul ca initiativa este cat se poate de serioasa. Motivul neincrederii este exact ceea ce m-a impulsionat sa fac aceasta propunere.
    Lucian este acum pe lista propusa de catre mine pentru Consiliul Local Craiova.

  7. #7
    Senior Member flavius86''s Avatar flavius86' este o raza de lumina in ochii tuturor flavius86' este o raza de lumina in ochii tuturor flavius86' este o raza de lumina in ochii tuturor flavius86' este o raza de lumina in ochii tuturor flavius86' este o raza de lumina in ochii tuturor flavius86' este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    30-03-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje
    959
    Mesaje bazar
    210
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    543
    Puncte CF
    42.0
    In legatura cu taxa de parcare,cate amenzi s-au dat pana azi?
    Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!

  8. #8
    Cont oficial Dinca Marinica's Avatar Dinca Marinica este o comoara de om Dinca Marinica este o comoara de om Dinca Marinica este o comoara de om Dinca Marinica este o comoara de om Dinca Marinica este o comoara de om
    Data de inscriere
    08-05-2006
    Sex
    M
    Mesaje
    114
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    473
    Puncte CF
    0.0
    Citat Mesaj iniţiat de SAM Vezi mesajele
    Vom discuta mai amanuntit mai multe lucruri dupa alegeri, in cazul in care dvs o sa fiti primar al Craiovei.
    Bafta!
    Cu siguranta vom discuta pentru ca voi iesi primar.

    ---------- Post added 14-05-2012 at 22:19 ----------

    Citat Mesaj iniţiat de flavius86' Vezi mesajele
    In legatura cu taxa de parcare,cate amenzi s-au dat pana azi?
    Din pacate nu s-au dat. Motivul este cat se poate de evident: hotararea a intrat in vigoare in Iunie iar din Iulie s-a intors la primarie actualul primar si a renuntat la aplicarea acestei masuri la fel ca toate celelalte propuse de mine.

    ---------- Post added 14-05-2012 at 22:25 ----------

    Citat Mesaj iniţiat de inferno91 Vezi mesajele
    Bun, incercam, ca altceva nu avem ce face...
    Dar daca chiar vrei sa ma convingi pe mine si nu numai... ia pune tu frumos un post, ca o sa incerci sa ajuti tineretul sa se angajeze, iar daca 10 persoane vin aici si spun ca dvs. chiar i-ai ajutat sa-si gaseasca un loc de munca, yo te cred si ai votul meu.
    Daca chiar vrei sa ne demonstrezi ca nu esti ca restul
    Ce spui?
    Am spus mai sus ce m facut si ce am de gand sa fac pentru tineri. Cred ca este pur si simplu un dezastru ce s-a intamplat in Craiova cu plecarea tineretului si nu in alte tari doar ci in alte orase ale Romaniei. Actualul primar vrea sa transforme Craiova intr-un oras turistic. Eu spun ca am fost si trebuie sa ramanem un oras industrial!
    As putea sa fac asta, sa aduc persoane care au fost ajutate de masurile luate de mine sa se angajeze dar as putea fi acuzat ca am adus doar simpatizanti ai partidului. In schimb spun ca o sa creez nu 10 ci 10.000 de locuri de munca prin proiectele pe care o sa le dezvolt.
    Last edited by Dinca Marinica; 14-05-2012 at 22:28.

  9. #9
    Senior Member flavius86''s Avatar flavius86' este o raza de lumina in ochii tuturor flavius86' este o raza de lumina in ochii tuturor flavius86' este o raza de lumina in ochii tuturor flavius86' este o raza de lumina in ochii tuturor flavius86' este o raza de lumina in ochii tuturor flavius86' este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    30-03-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje
    959
    Mesaje bazar
    210
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    543
    Puncte CF
    42.0
    Citat Mesaj iniţiat de Dinca Marinica Vezi mesajele

    Din pacate nu s-au dat. Motivul este cat se poate de evident: hotararea a intrat in vigoare in Iunie iar din Iulie s-a intors la primarie actualul primar si a renuntat la aplicarea acestei masuri la fel ca toate celelalte propuse de mine.

    Oare a meritat sa aruncati bani de pomana pentru tiparirea acestor tichete,timpul pierdut de noi pentru a le ridica de la financiar si ca drept dovada sa nu foloseasca la nimic?De ce la fiecare intrare in oras este scris"In aceasta localitate parcarea este permisa pe baza de vigneta de parcare" .


    Sa inteleg ca acesta a fost un mod bun de a baga ceva banuti in buzunarul unor firme.Asceta este un exemplu care demonstreaza "de ce Romania nu da inainte".Legi propuse si votate degeaba,care implica bani aruncati pe geam de pomana.


    Am si eu un sfat la adresa dumneavoastra si de ce nu a celor care va ajuta in campanie.

    Lucrez la o firma care primeste marfa cu ajutorul camioanelor de 7,5t,zilele acestea am avut o problema legata de un banner electoral.Era pus prea jos si nu a putut ajunge la destinatie cu marfa.
    Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!

  10. #10
    Senior Member RaDuu's Avatar RaDuu este o raza de lumina in ochii tuturor RaDuu este o raza de lumina in ochii tuturor RaDuu este o raza de lumina in ochii tuturor RaDuu este o raza de lumina in ochii tuturor RaDuu este o raza de lumina in ochii tuturor RaDuu este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    29-05-2006
    Sex
    M
    Mesaje
    577
    Mesaje bazar
    24
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    572
    Puncte CF
    21.0
    Usergroups:
    Intrebare de campanie: ce o sa faceti cu justitia in Craiova si cu politia/jandarmeria etc?

    Mai exact, se stie ca justitia merge ca o baba oloaga, asta cand nu miroase banu' gros. Sper ca aveti de gand sa promovati si o Craiova curata din punct de vedere al justitiei. Ca sa va scutesc de un raspuns ametitor tipic unui politician: stim ca nu conduceti justitia, stim ca nu alegeti dvs. cine intra sau nu la puscarie, etc.. Nu vrem sa rezvolvati problema in toata tara sau sa schimbati legi. Vrem, cel putin eu vreau, sa puneti presiunui ca justitia sa functioneze cat mai corect, indfierent de persoana judecata, vrem sa tineti un ochi aproape tot timpul. Etc. Sper ca intelegeti unde bat. Astept raspunsul.

    Si ce aveti de gand sa faceti cu politistii/jandarmii ? Ca "e grasi" stie toata lumea, ca sunt tupeisti...nu mai spun. Bine, nu generalizez acum. Dar ideea e ca autoritatile din Craiova, sau daca vreti.. ORGANELE, sunt penibile si nu inspira nicio incredere, ce sa mai spun de siguranta. Sunt mincinoase Loganurile alea pe care scrie siguranta si incredere !
    "You have 99 problems... and bitches are all of them"

  11. #11
    Cont oficial Dinca Marinica's Avatar Dinca Marinica este o comoara de om Dinca Marinica este o comoara de om Dinca Marinica este o comoara de om Dinca Marinica este o comoara de om Dinca Marinica este o comoara de om
    Data de inscriere
    08-05-2006
    Sex
    M
    Mesaje
    114
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    473
    Puncte CF
    0.0
    Citat Mesaj iniţiat de flavius86' Vezi mesajele
    Oare a meritat sa aruncati bani de pomana pentru tiparirea acestor tichete,timpul pierdut de noi pentru a le ridica de la financiar si ca drept dovada sa nu foloseasca la nimic?De ce la fiecare intrare in oras este scris"In aceasta localitate parcarea este permisa pe baza de vigneta de parcare" .


    Sa inteleg ca acesta a fost un mod bun de a baga ceva banuti in buzunarul unor firme.Asceta este un exemplu care demonstreaza "de ce Romania nu da inainte".Legi propuse si votate degeaba,care implica bani aruncati pe geam de pomana.


    Am si eu un sfat la adresa dumneavoastra si de ce nu a celor care va ajuta in campanie.

    Lucrez la o firma care primeste marfa cu ajutorul camioanelor de 7,5t,zilele acestea am avut o problema legata de un banner electoral.Era pus prea jos si nu a putut ajunge la destinatie cu marfa.
    Referitor la prima problema, cred ca ar trebui sa-l intrebati pe actualul primar, nu pe mine. Daca lucrurile mergeau asa cum trebuie chiar si dupa revenirea lui la primarie, sanctiunile se dadeau. Si masura pe care eu am initiat-o si pe careo sustin si acum, isi dovedea utilitatea.

    Referitor la a doua problema, am sa comunic societatii care monteaza acele bannere sa le ridice mai sus.

    ---------- Post added 14-05-2012 at 23:37 ----------

    Citat Mesaj iniţiat de RaDuu Vezi mesajele
    Intrebare de campanie: ce o sa faceti cu justitia in Craiova si cu politia/jandarmeria etc?

    Mai exact, se stie ca justitia merge ca o baba oloaga, asta cand nu miroase banu' gros. Sper ca aveti de gand sa promovati si o Craiova curata din punct de vedere al justitiei. Ca sa va scutesc de un raspuns ametitor tipic unui politician: stim ca nu conduceti justitia, stim ca nu alegeti dvs. cine intra sau nu la puscarie, etc.. Nu vrem sa rezvolvati problema in toata tara sau sa schimbati legi. Vrem, cel putin eu vreau, sa puneti presiunui ca justitia sa functioneze cat mai corect, indfierent de persoana judecata, vrem sa tineti un ochi aproape tot timpul. Etc. Sper ca intelegeti unde bat. Astept raspunsul.

    Si ce aveti de gand sa faceti cu politistii/jandarmii ? Ca "e grasi" stie toata lumea, ca sunt tupeisti...nu mai spun. Bine, nu generalizez acum. Dar ideea e ca autoritatile din Craiova, sau daca vreti.. ORGANELE, sunt penibile si nu inspira nicio incredere, ce sa mai spun de siguranta. Sunt mincinoase Loganurile alea pe care scrie siguranta si incredere !
    Politia si jandarmeria nu sunt subordonate Primariei si oricat as incerca sa fac ceva, din fotoliul de Primar nu pot face absolut nimic. Doar Politia Locala este subordonata Primariei.

    Eu inteleg problema pe care mi-o prezentati si intr-adevar, nu pot face nimic mai mult decat presiuni asupra conducerii acestor institutii. Dar si pentru a face presiuni e nevoie sa ai o pozitie de forta. In momentul in care aceste persoane stiu ca nicio decizie de-a mea nu-i poate afecta nu cred ca o sa raspunda acestor presiuni.

    ---------- Post added 14-05-2012 at 23:42 ----------

    Citat Mesaj iniţiat de alecsis Vezi mesajele
    La fel ca si inferno, numai ca eu nu-ti cer 10 oameni pe care i-ai ajutat, ci sa ne arati ce ai facut tu in ultimii 4 ani pentru Craiova...(iar la ultima "incaierare" [pe care eu o tin minte] dintre tine si Solomon tu ziceai ca pasajul va fi gata la timp si ca oamenii chiar sunt inainte, ceea ce se pare ca nu a fost nici pe departe adevarat, iar "puscariasul ala" a zis ca e in intarziere, ceea ce este un fapt concret...)...sa te credem? In nici un caz...mai ales ca aschia nu sare departe de trunchi si sa nu uitam cu cine esti ruda...
    N-o sa spun ce am facut in ultimii 4 ani ci ce am facut doar in cele 16 luni cat am fost Primar. De fapt o sa repet ce am spus mai sus:

    Ce Am Facut Pentru Craiova
    In cele 16 luni de mandat ca primar interimar al Craiovei, am reusit sa:

    • Atrag de la Uniunea Europeana fonduri in valoare de 105 milioane de euro pentru infrastructura Craiovei (6 artere principale, pasajul suprateran, pasajul subteran, centrul multifunctional, canalizare).
    • Dezvolt si reabilitez infrastructura (strazi din cartierele Brazda lui Novac, Rovine, Craiovita Noua, Catargiu, Brestei, parcari pe strada Unirii, sensuri giratorii, prima si singura pista pentru biciclisti, în Parcul Romanescu) si reteaua de utilitati a Craiovei (statia de pompare a apei Simnic, peste 43 de kilometri de retea de apa potabila).
    • Dezvolt, dotatez si reabilitez centrele culturale si sportive din Banie (sediul administrativ al Teatrului Liric, sediul ansamblului Folcloric Maria Tanase, stadionul Ion Oblemenco).
    • Fac proiecte pentru reabilitarea din bani europeni a strazilor din Bariera Vâlcii, a strazii Caracal si a bulevardului Râului, a centrului istoric si pentru construirea parcarii subterane de la Teatrul National. De asemenea, am elaborat proiectele pentru construirea unui spital municipal ti pentru realizarea canalizarii pluviale pe strada Bariera Valcii, a canalului colector din Cornitoiu si extinderea cimitirului Ungureni.
    • Incurajez înfiintarea locurilor de munca prin sustinerea stabilirii furnizorilor Ford în Craiova si a obtinerii licentei de functionare a SC Salubritate Craiova SRL, firma in subordinea Consiliului Local Craiova.
    • Fac demersurile pentru achizitionarea a 20 de autobuze noi si a trei ambulante pentru spitalul Clinic Municipal Filantropia, spitalul Clinic de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie “Dr. Victor Babes?” si spitalul Clinic de Neuropsihiatrie.
    • Reduc cu 5% taxele locale atat pentru locuitorii Craiovei, cat si pentru firmele din Banie.
    • Achit datoriile primariei în valoare de 40 milioane de euro, a maturat strazile cu aproximativ 800.000 de lei/luna si a administrat spatiile verzi cu 800.000 lei lunar, încheind anul bugetar 2011 fara datorii.
    • Raman incoruptibil iar asupra mea sa nu planeze niciodata suspiciuni de coruptie. Am vârsta potrivita pentru o activitate administrativa.




    Referitor la cealalta problema legata de intarzieri, o sa-ti raspund cu o intrebare: crezi ca in momentul in care se schimba o intreaga conducere, persoanele care au pus bazele acelui proiect, care l-au inceput si continuat si stiu tot ce misca in acel santier, lucrurile mai pot merge asa cum ar fi normal?

    Cand destabilizezi un santier prin schimbarea persoanelor care-l conduc te poti astepta cu siguranta la intarzieri. Dureaza ceva pana cand noile persoane stiu ce trebuie sa faca, sa nu mai spun ca e posibil sa nu stie sa faca ceea ce trebuie.

    ---------- Post added 15-05-2012 at 00:04 ----------

    Citat Mesaj iniţiat de DiaWoLo Vezi mesajele
    Sunt curios daca poate exista mai multa penibilitate...Hai sa ne facem conturi pe forumuri acu ca e vremea alegerilor,mai promitem ceva ii mai aburim pe fraieri si hop niste fani + cateva voturi acolo

    Hai sa iti spun eu cand te voi vota:
    -cand va fi asfaltata strada C-tin Brancusi,Amaradia,s.a
    -cand o sa avem nistre mijloace de transport in comun mai noi nu de acuma 26 de ani cum sunt tramvaiele si mai ales liniile de tramvai, ti-e si frica sa treci peste ala sa nu iti tai cauciucurile.
    -cand nu or sa te mai manance cainii prin oras
    -cand stai 30 de sec la semafor sa nu vina gramada de cersetori la geam
    -cand da prima ninsoare sa nu fie 3 masini de dezapazit in tot orasu'
    -lista poate continua etc...
    Mai pe scurt vreti voturi veniti cu ceva solid nu cu niste basini de conturi pe un forum ca vreti o persoana sau ca nu stiu ce

    1. A fost asfaltata de curand iar cealalta se asfalteaza acum.
    2. Am facut demersurile pentru achizitionarea a 20 de autobuze noi
    3. Am demarat un proiect prin care in 1-3 ani vom scapa de aceasta problema definitiv!
    4. Din pacate situatia economica a unor persoane defavorizate ii determina sa faca astfle de gesturi. As fi ipocrit daca as spune ca voi scapa Craiova de cersetori. Este o problema mult mai complicata de atat!
    5. Cred ca ai perfecta dreptate, contractele de deszapezire au fost atribuite incorect si pe sume mult prea mari iar firmele nu si-au facut treaba asa cum trebuie!

    Ceva concret cred ca am spus mai sus si se poate vedea cu ochiul liber in oras. Si asta in doar 16 luni. Dati-mi posibilitatea sa va arat ce pot face in 4 ani!

    ---------- Post added 15-05-2012 at 00:07 ----------

    Citat Mesaj iniţiat de TYSON Vezi mesajele
    Nu trebuie desemnata o persoana care sa ne reprezinte ,putem sa supunem la vot anumite proiecte si apoi luata o hotarare . Spun asta pt ca acea persoana care ar urma sa se alature echipei dvs , ar fi ca un lider de sindicat care fuge de ai lui precum Ciorbea si ar incalca si "promisiunea" facuta de moderatori cum ca acest Forum nu este inregimentat politic . Laud curajul tau de a intra printre noi ,apreciez faptul ca esti un luptator, dar inca nu stiu daca lupti pt putere sau pur si simplu iti faci meseria . Asa ca ti as sugera sa continui sa ne ceri parerea personal si nu prin intermediul cuiva ,altfel aceasta sosire pe Forum poate fi luata ca o stratagema bine gandita ,prin care urmaresti manipularea unei mase de oameni .
    Neincrederea voastra in mine si in promisiunea facuta ca voi dezbate toate proiectele initiate de catre mine pe craiovaforum m-a determinat sa iau aceasta decizie. Iar persoana aleasa de catre voi m-a convins ca stiti sa alegeti! Desi ne cunoastem de putin timp colaborez foarte bine cu Lucian. Si sa stiti ca si-a intrat in atributii destul de bine, mereu imi spune sa intru sa va raspund, lucru pe care-l fac cu mare placere.
    Last edited by Dinca Marinica; 15-05-2012 at 00:12.

  12. #12
    Senior Member flavius86''s Avatar flavius86' este o raza de lumina in ochii tuturor flavius86' este o raza de lumina in ochii tuturor flavius86' este o raza de lumina in ochii tuturor flavius86' este o raza de lumina in ochii tuturor flavius86' este o raza de lumina in ochii tuturor flavius86' este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    30-03-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje
    959
    Mesaje bazar
    210
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    543
    Puncte CF
    42.0
    Craiova castiga cu TINEri - Dinca Marinica - Candidat la Primaria Craiova-12052012909-jpgCraiova castiga cu TINEri - Dinca Marinica - Candidat la Primaria Craiova-4-jpg

    Daca s-a construi asemenea locuri speciale pentru depozitatea gunoiului in cartiere, in mod clar ar disparea caini comunitari(pur si simplu mor de foame)si in plus ar mai disparea si toti gunoieri care stau pe langa tomberoanele de gunoi si rascolesc.

    Cam cate persoane sunt angajate sa faca curatenie pe strada in Craiova?
    Credeti ca stropirea strazilor cu apa este o solutie pentru un oras curat?Eu cred o solutie buna ar fi maturarea strazilor si stangerea nisipului de pe margine.Daca imi spal masina...in maxim o zi se cunoaste iarasi praful pe ea,cred ca sunteti constient ca acest lucru influenteaza foarte mult sanatatea noastra.
    De ce cand mergi la o institutie de stat esti primit cu "greata " cand incerci sa rezolvi o problema?Eu la servici am parte de oameni sub acoperire prin care sunt verificat.De ce la o firma multinationala se poate si la noi nu?
    Va place cum se circula in Craiova? (aici ma refer la fluiditatea traficului)....mie personal nu-mi place.
    Cat timp estimati ca va ramane Str C-tin Brancusi nesparta?(in conditiile in care s-a asfaltat foarte repede fara a face reparatii la retelele de apa si gaz)
    Considerati ca sunt suficiente locuri la crese si gradinite in Craiova?(eu consider ca este mult mao importanta construirea unei crese pentru copilasi decat construirea unui adapost pentru cainii comunitari).
    V-ati face abonament pentru transportul in comun?Daca da ....de ce?
    Considerati ca locuitorii acestui oras se simt in siguranta?
    Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!

  13. #13
    Banned pita's Avatar pita este placut de toti pita este placut de toti pita este placut de toti
    Data de inscriere
    07-04-2010
    Sex
    M
    Mesaje
    505
    Mesaje bazar
    491
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    295
    Puncte CF
    16.5
    Apropo,cine sponzorizeaza campania electorala,vorbeam in general de toti si de contracandidati tai,daca vrei sa ne spui aici.

  14. #14
    Cont oficial Dinca Marinica's Avatar Dinca Marinica este o comoara de om Dinca Marinica este o comoara de om Dinca Marinica este o comoara de om Dinca Marinica este o comoara de om Dinca Marinica este o comoara de om
    Data de inscriere
    08-05-2006
    Sex
    M
    Mesaje
    114
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    473
    Puncte CF
    0.0
    Citat Mesaj iniţiat de flavius86' Vezi mesajele
    Atasament 996532Atasament 996533

    Daca s-a construi asemenea locuri speciale pentru depozitatea gunoiului in cartiere, in mod clar ar disparea caini comunitari(pur si simplu mor de foame)si in plus ar mai disparea si toti gunoieri care stau pe langa tomberoanele de gunoi si rascolesc.
    Asa este! Sunt probleme legate de acest lucru, de gunoiul depozitat in locuri nepermise sau rascolit. Acesta este unul din motivele pentru care am spus in alta parte, aici pe forum, ca este nevoie de Politia Locala.
    Referitor la aceste probleme mici care in ansamblu devin o problema foarte mare, am deja o solutie pe care o dezvolt alaturi de colegul vostru Prejbeanu Lucian si pe care am de gand sa v-o prezint incepand de maine seara.

    ---------- Post added 15-05-2012 at 20:56 ----------

    Citat Mesaj iniţiat de flavius86' Vezi mesajele
    Cam cate persoane sunt angajate sa faca curatenie pe strada in Craiova?
    Credeti ca stropirea strazilor cu apa este o solutie pentru un oras curat?Eu cred o solutie buna ar fi maturarea strazilor si stangerea nisipului de pe margine.Daca imi spal masina...in maxim o zi se cunoaste iarasi praful pe ea,cred ca sunteti constient ca acest lucru influenteaza foarte mult sanatatea noastra.
    La Societatea de Salubrizare sunt peste 700 de persoane angajati dar efectiv pe strazile orasului sunt in jur de 400, restul sunt soferi pe diversele utilaje sau angajati in administrare.
    Stropirea strazilor cu apa vara nu este neaparat o masura destinata sa curate strazile ci este si menita sa protejeze asfaltul. Desigur ca si curata dar ceea ce se face acum, cu acele masini care pur si simplu imprastie putina apa prin cadere, fara presiune si fara detergenti, este pur si simplu o bataie de joc, o cheltuiala a banului public fara cap! O singura masina din care curge apa pe strazi, in acest moment, costa primaria 80.000 lei (800 milioane) LUNAR! Trebuiesc achizitionate utilaje moderne care sa spele cu presiune strazile si sa dozeze si detergent. Si astfel, poate ca suma aceea s-ar justifica.

    ---------- Post added 15-05-2012 at 21:03 ----------

    Citat Mesaj iniţiat de flavius86' Vezi mesajele
    De ce cand mergi la o institutie de stat esti primit cu "greata " cand incerci sa rezolvi o problema?Eu la servici am parte de oameni sub acoperire prin care sunt verificat.De ce la o firma multinationala se poate si la noi nu?
    Se poate si la noi si deja se schimba lucrurile. frica pierderii locului de munca este un bun imbold iar in ultimul timp persoanelor din aparatul bugetar le-a fost frica de acest lucru si s-au comportat altfel. Sa stiti ca in momentul in care rata de somaj este foarte mica, atunci angajatul, fie el la stat sau in privat, nu mai are frica de pierderea locului de munca deoarece isi poate gasi usor in alta parte. Cam asta s-a intamplat pana acum cativa ani prin institutiile statului. Acum nu mai este cazul.

    ---------- Post added 15-05-2012 at 21:09 ----------

    Citat Mesaj iniţiat de flavius86' Vezi mesajele
    Va place cum se circula in Craiova? (aici ma refer la fluiditatea traficului)....mie personal nu-mi place.
    Fluidizarea traficului a fost o prioritate a mea in perioada cat am fost primar si chiar am realizat unele lucruri in acest sens. Cele mai importante fiind cele doua pasaje, cel care urmeaza sa se termine in curand si cel care o sa inceapa, cel subteran.

    Citat Mesaj iniţiat de flavius86' Vezi mesajele
    Cat timp estimati ca va ramane Str C-tin Brancusi nesparta?(in conditiile in care s-a asfaltat foarte repede fara a face reparatii la retelele de apa si gaz)
    As vrea sa cred ca nu va fi sparta niciodata dar din pacate nu pot prevesti asta.

    Citat Mesaj iniţiat de flavius86' Vezi mesajele
    Considerati ca sunt suficiente locuri la crese si gradinite in Craiova?(eu consider ca este mult mao importanta construirea unei crese pentru copilasi decat construirea unui adapost pentru cainii comunitari).
    Desigur ca nu sunt suficiente si trebuie sa mai construim astfel de centre prescolare. Dar nu subestimati importanta problemei cainilor comunitari! Nu uitati ca in primul rand copiii nostri trebuie sa fie in siguranta pe strazi! Siguranta lor e mult prea importanta!

    Citat Mesaj iniţiat de flavius86' Vezi mesajele
    V-ati face abonament pentru transportul in comun?Daca da ....de ce?
    Desigur ca mi-as face abonament intr-un oras unde transportul in comun este promt, curat, rapid, modern! Pentru simplul motiv ca este mult mai comod. In general in oras ma deplasez pe jos dintr-o parte in alta, de la o institutie la alta. doar pe distante mai lungi merg cu masina. Pentru mine ar fi mult mai usor sa vin la servici, la primarie, cu un tramvai modern sau un troleibuz. Sau chiar un autobuz curat, rapid, care nu intarzie si nu risti sa nu ajungi la o intalnire importanta din cauza asta.

    Citat Mesaj iniţiat de flavius86' Vezi mesajele
    Considerati ca locuitorii acestui oras se simt in siguranta?
    In acest moment nu! Din mai multe motive.

  15. #15
    De-al casei Vlad MP's Avatar Vlad MP este o raza de lumina in ochii tuturor Vlad MP este o raza de lumina in ochii tuturor Vlad MP este o raza de lumina in ochii tuturor Vlad MP este o raza de lumina in ochii tuturor Vlad MP este o raza de lumina in ochii tuturor Vlad MP este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    16-03-2012
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    353
    Mesaje bazar
    261
    Putere Reputatie
    26
    Reputatie
    569
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Mai bine va votez pe dumneavoastra decat pe acea femeie care ne spune ca ne va face o ehipa de fotbal(din parti).Nu se poate pune problema si la dumneavoastra de infintarea sau reinfintarea daca pot spune asa a Universitatii Craiova dar cu alt patron?
    Asta e un gunoi,cu totii vrem sa se stie Mitica si Sandu la PUSCARIE

  16. #16
    Cont oficial Dinca Marinica's Avatar Dinca Marinica este o comoara de om Dinca Marinica este o comoara de om Dinca Marinica este o comoara de om Dinca Marinica este o comoara de om Dinca Marinica este o comoara de om
    Data de inscriere
    08-05-2006
    Sex
    M
    Mesaje
    114
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    473
    Puncte CF
    0.0
    Citat Mesaj iniţiat de pita Vezi mesajele
    Apropo,cine sponzorizeaza campania electorala,vorbeam in general de toti si de contracandidati tai,daca vrei sa ne spui aici.
    Am mai spus-o unui coleg forumist, campania mea cel putin este finantata din banii din cotizatii si donatii ai membrilor PDL. Nu stiu ceilalti cotnracandidati de unde se finanteaza mai ales ca sumele pe care ei le cheltuiesc sunt mult mai mari decat cele pe care le cheltuiesc eu. Luati la intamplare cateva ziare locale si o sa va convingeti de asta. In plus, concertul de ieri al USL-ului a costat 80.000 euro. Nu vreau sa dau vina pe nimeni, fiecare cheltuieste cat are si este treaba autoritatilor sa verifice provenienta sumelor, vreau doar sa spun ca dintre candidati am cel mai mic buget pentru alegeri. Si cu toate astea, prin faptele mele, prin sinceritatea mea, o sa castig aceasta cursa si o sa avem un oras nou in urmatorii 4 ani!

    ---------- Post added 15-05-2012 at 21:14 ----------

    Citat Mesaj iniţiat de Vlad MP Vezi mesajele
    Mai bine va votez pe dumneavoastra decat pe acea femeie care ne spune ca ne va face o ehipa de fotbal(din parti).Nu se poate pune problema si la dumneavoastra de infintarea sau reinfintarea daca pot spune asa a Universitatii Craiova dar cu alt patron?
    Am spus-o azi de dimineata si o intaresc si acum: Universitatea Craiova e una singura! Rusine Mircea Sandu Si De Doua Ori Rusine Mitica Dragomir!

  17. #17
    De-al casei Vlad MP's Avatar Vlad MP este o raza de lumina in ochii tuturor Vlad MP este o raza de lumina in ochii tuturor Vlad MP este o raza de lumina in ochii tuturor Vlad MP este o raza de lumina in ochii tuturor Vlad MP este o raza de lumina in ochii tuturor Vlad MP este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    16-03-2012
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    353
    Mesaje bazar
    261
    Putere Reputatie
    26
    Reputatie
    569
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Universitatea Craiova e una in lume,dar nu se poate pune problema reinfintarii?
    Asta e un gunoi,cu totii vrem sa se stie Mitica si Sandu la PUSCARIE

  18. #18
    Cont oficial Dinca Marinica's Avatar Dinca Marinica este o comoara de om Dinca Marinica este o comoara de om Dinca Marinica este o comoara de om Dinca Marinica este o comoara de om Dinca Marinica este o comoara de om
    Data de inscriere
    08-05-2006
    Sex
    M
    Mesaje
    114
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    473
    Puncte CF
    0.0
    Citat Mesaj iniţiat de Vlad MP Vezi mesajele
    Universitatea Craiova e una in lume,dar nu se poate pune problema reinfintarii?
    Daca se face o noua echipa in primul rand nu poate folosi acelasi nume, in al doilea rand nu poate folosi palmaresul Universitatii, o va lua de la zero. Asa cum spuneam, Universitatea e doar una si a fost distrusa de razboiul intereselor dintre Mititelu si Solomon!

    ---------- Post added 15-05-2012 at 22:43 ----------

    Citat Mesaj iniţiat de zagalo Vezi mesajele
    "Corectitudinea politică este o doctrină cultivată de o minoritate delirantă, ilogică, promovată de mass-media oficială, care susține că este posibil să apuci o bucată de ***** de partea curată".

    Personal nu mai vreau sa aud promisiuni, faptele fiecaruia trebuiesc pedepsite dupa lege. Multi politicieni ar trebui sa infunde puscaria, mai devreme sau mai tarziu probabil ca vor trece prin ea, momentul e inevitabil, sper eu!

    Cat despre propunerea lu' Domnu' Marinica..... ''praf in ochi'', sa nu zic altceva...!!!
    Corect! De aceea eu am ales sa dovedesc prin fapte ceea ce am facut in doar un an si jumatate: http://dincamarinica.ro/ce-am-facut-pentru-craiova/

    Dati-mi ocazia si impreuna cu echipa mea de tineri voi dovedi ca se poate face MULT mai mult pentru Craiova. O echipa care va avea in componenta si o persoana desemnata de catre voi, un forumist, o persoana care va va asculta si va veni cu informatii calde de pe forum.

    ---------- Post added 15-05-2012 at 22:59 ----------

    Citat Mesaj iniţiat de marian_vangu Vezi mesajele
    Intru si eu in discutie destul de tarziu cu cateva nelamuriri, precizari, propuneri....
    - oare "alesul" ce activitate va desfasura? oare va mai avea timp sa stea pe forum? "fericitul" va avea cu siguranta un anumit program si anumite responsabilitati
    - cum poate un singur membru sa reprezinte interesele atator persoane? eu cred ca e foarte greu ca o singura persoana sa tina evidenta tuturor problemelor ridicate ... pentru ca nu are doar rolul de a le aduce la cunostinta, ci chiar trebuie sa faca ceva pentru rezolvarea lor... sa insiste, sa dea cu pumnul in masa, sa-si faca dusmani etc etc etc

    Dar vin cu o propunere aparte: daca toata clasa politica incearca sa ne convinga ca ne vor doar binele si ca nu este nici un interes ascuns, ca nu-i vorba de campanie electorala, cred ca cel mai bine ar fi ca si ceilalti candidati la primarie sa faca exact acelasi lucru: sa includa in echipa lor un reprezentant craiovaforum.
    Spunea cineva sa nu plecam la drum cu pierzatorii... Asa ar fi cel mai corect: sa fie un reprezentant craiovaforum indiferent de culoare politica din fruntea orasului.
    Eu sunt de parere ca oricine ajunge "acolo" nu poate face mare lucru, oricat de bineintentionat ar fi ... singur nu poti face nimic, vei intampina numai piedici; si nici cei de la conducere nu pot face nimic singuri, astfel incat poate ar fi bine sa o lasam "mai moale" cu criticile .... e usor sa fi nemultumit si sa vezi problemele, dar e extrem de greu sa gasesti o solutie a problemei ....
    Oricum, sa nu uitam ca noi avem puterea .... WE, THE PEOPLE ....

    Majoritatea Consilierilor Locali au si alte slujbe in afara celei de consilier, timpul le permite deoarece, exceptand audientele si lucrul in comisii, doar participarea la sedintele ordinare sau extraordinare le solicita timp. In concluzie, Prejbeanu Lucian va avea timp si pentru a-si dezvolta in continuare afacerea (acest forum) si pentru a mentine legatura intre Primarie si aceasta comunitate.
    Asa cum poate o intreaga Romanie sa aiba un singur presedinte sau un intreg oras un singur primar, si un forum indiferent de dimensiuni, poate avea un reprezentant in Consiliul Local care, daca-si va face treaba asa cum trebuie, va avea timp sa le impace pe toate.

    Din cate am inteles de la Lucian ceilalti candidati nici macar nu au dorit implicarea CraiovaForum in niciun fel, nu au conturi aici, nu au dorit sa raspunda intrebarilor adresate, nu au dorit sa-si expuna realizarile sau propunerile.

  19. #19
    Banned pita's Avatar pita este placut de toti pita este placut de toti pita este placut de toti
    Data de inscriere
    07-04-2010
    Sex
    M
    Mesaje
    505
    Mesaje bazar
    491
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    295
    Puncte CF
    16.5
    Citat Mesaj iniţiat de Dinca Marinica Vezi mesajele
    Am mai spus-o unui coleg forumist, campania mea cel putin este finantata din banii din cotizatii si donatii ai membrilor PDL. Nu stiu ceilalti cotnracandidati de unde se finanteaza mai ales ca sumele pe care ei le cheltuiesc sunt mult mai mari decat cele pe care le cheltuiesc eu. Luati la intamplare cateva ziare locale si o sa va convingeti de asta. In plus, concertul de ieri al USL-ului a costat 80.000 euro. Nu vreau sa dau vina pe nimeni, fiecare cheltuieste cat are si este treaba autoritatilor sa verifice provenienta sumelor, vreau doar sa spun ca dintre candidati am cel mai mic buget pentru alegeri. Si cu toate astea, prin faptele mele, prin sinceritatea mea, o sa castig aceasta cursa si o sa avem un oras nou in urmatorii 4 ani!

    ---------- Post added 15-05-2012 at 21:14 ----------



    Am spus-o azi de dimineata si o intaresc si acum: Universitatea Craiova e una singura! Rusine Mircea Sandu Si De Doua Ori Rusine Mitica Dragomir!
    Nu te cred,si de ce nu cred,pentru ca pana acum 4 ani nu te-am vazut pe aici sa ne spui ce fapte faci si cat de sincer esti fata de noi.

  20. #20
    Newcomer Loka este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    20-02-2012
    Varsta
    34
    Sex
    F
    Mesaje
    24
    Mesaje bazar
    3
    Putere Reputatie
    25
    Reputatie
    21
    Puncte CF
    10.0
    Un mincinos Dinca Marinica!!!!!!!!!!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Pagina 1 din 12 1 2 3 11 ... UltimaUltima

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: