Bani pe net + Site-uri PTC + Site-uri PTU + Oferta mea


  1. #1
    Newcomer slvgo84's Avatar slvgo84 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    04-05-2010
    Sex
    M
    Mesaje
    10
    Putere Reputatie
    29
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

    Thumbs up Bani pe net + Site-uri PTC + Site-uri PTU + Oferta mea

    PTC vine de la Paid-to-Click, adica platit pentru a da click. Mai exact site-urile PTC platesc vizitatorii pentru a da click pe anumite reclame si a le vizita 10-30 sec. Pentru fiecare reclama vazuta primesti o suma de bani care difera de la un site la altul, cele care ofera mai mult de 0.2$ pe click au sanse foarte mari sa fie siteuri care nu platesc ( asa-zisele SCAM- inselatorii ).

    Pentru a vedea siteurile care platesc click aici

    Principalul mod de a face bani, este prin "referrals", adica cei care se inregistreaza prin tine pe site-ul respectiv. In momentul in care te inregistrezi pe un site primesti automat un link personalizat "referral link" pe care il folosesti pentru a atrage alti membri. Evident sumele castigate cresc exponential o data cu numarul de membrii adusi...si se poate ajunge la sume frumusele .Mai este si varianta de a investi...dar ATENTIE MARE nu o aplicati decat in buxurile care sunt considerate de incredere in momentul respectiv-veti obtine de asemenea venituri substantiale. Reclamele propuse se pot vizita o singura data intr-o zi. Pe site-urile PTC reclamele se gasesc de regula in sectiunea "View Ads" ,sau"Surf Ads" . Plata se face in momentul in care depasesti limita minima de retragere care depinde de fiecare PTC in parte, de regula 1$-4 $ la prima incasare...cautati PTCurile ( denumite generic si buxuri ) care platesc instant sau rapid ( 24-72 ore ) In lista de mai jos urmeaza a fi prezentate situri de incredere, VERIFICATE

    Lista websiteuri care platesc

    LISTA CU SITEURI PTC DE INCREDERE








    [img]http://static.**************/banners/clixsense468x60a.gif[/img]









    Pentru castiguri mult mai mari va sfatuiesc sa va axati pe programele de afiliere ale siteurilor de hosting (paid to upload). Principiul este simplu...trebuie sa incarcati fisiere si sa incercati sa raspanditi linkurile pe cat mai multe blog-uri, site-uri, forum-uri etc. Scopul vostru nu este sa uploadati 1000 de fisiere si sa fie descarcate de 1-2 persoane, ci sa uploadati cat mai putine fisiere si sa fie descarcate de cat mai multi oameni.
    Se poate castiga farte mult din upload de fisiere (mai ales daca detii site-uri cu mult continut care necesita download).
    Pentru maximizarea castigului este recomandata folosirea unui multiposter pentru a posta linkurile pe mai multe forurumuri simultan. Pentru aceia care se inregistreaza prin linkul meu de referral sa imi lase mesaj cu numele cu care s-au inregistrat pe e-mail unusiacelas@yahoo.com iar dupa ce verific si aparteti in lista referalilor o sa va trimit un link de download al programului.

    Lista websiteuri paid to upload care platesc si descriere individuala a lor



    Filesonic Affiliate Program - Inregistreaza-te acum!



    Wupload Affiliate Program - Inregistreaza-te acum!



    FileServe - Inregistreaza-te acum!



    UploadStation Affiliate Program - Inregistreaza-te acum!



    Hotfile Affiliate Program - Inregistreaza-te acum!



    Depositfiles Affiliate Program - Inregistreaza-te acum!






    Pentru mai multe informatii dat click aici
    Last edited by slvgo84; 18-07-2011 at 00:15.

  2. #2
    Addicted! silver20's Avatar silver20 este deja o vedeta silver20 este deja o vedeta silver20 este deja o vedeta silver20 este deja o vedeta silver20 este deja o vedeta silver20 este deja o vedeta silver20 este deja o vedeta silver20 este deja o vedeta silver20 este deja o vedeta silver20 este deja o vedeta silver20 este deja o vedeta
    Data de inscriere
    09-10-2008
    Locaţie
    craiova
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje
    1,963
    Mesaje bazar
    64
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    1664
    Puncte CF
    73.0
    intra aici pentru schimb de link-uri
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: