website de vanzare: artactmagazine.ro


  1. #1
    0-day Member Arigatou reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    18-05-2009
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje
    5
    Mesaje bazar
    6
    Putere Reputatie
    31
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0

    Post website de vanzare: artactmagazine.ro

    ArtActMagazine.ro este de vânzare începând cu data de 1 aprilie 2014. Înfiinţat în 2009, ArtActMagazine.ro este unul dintre website-urile culturale româneşti cu tradiţie, fiind apreciat, în 2011, la Gala Premiilor Radio România Cultural, cu distincția pentru Cel mai bun website cultural al anului. De-a lungul timpului, ArtActMagazine.ro a colaborat cu unii dintre cei mai apreciaţi critici ai fenomenului cultural românesc (teatru, film, carte, arte vizuale, muzică etc.) şi s-a bucurat de aprecierea publicului şi a producătorilor culturali, deopotrivă.

    Încă din 2009, ArtActMagazine.ro şi-a dezvoltat un public fidel, ce interactioneaza prin comentarii şi o reţea solidă de parteneriate cu cele mai importante evenimente şi instituţii culturale din România. Până în prezent au fost investiți 179 000 euro doar in articolele publicate pe site. De asemenea, pe site sunt incluse doua optiuni de vizualizare pe care putine pagini le folosesc: afisarea pentru deficienta de vedere si afisarea pentru dislexici.

    Pachetul scos la vânzare include, pe lângă domeniul propriu-zis, conţinutul editorial şi cel vizual al site-ului, şi 10 de zile de training administrativ, tehnic şi editorial pentru noua echipă a proiectului.

    Pretul total este 300 000 euro.

    Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactaţi la e-mail mp_agar@yahoo.com sau tel. 0733 767164

    Arata datele de contact

    website de vanzare: artactmagazine.ro Fisiere atasate Capture.jpg  

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: