Workshop: Cine esti tu ca Femeie?
Dragi prietene,
In prima saptamana a lunii iulie 2010

Joi, 1Iulie, la ora 19,00,
va invitam la atelierul dedicat voua:

Cine esti tu ca Femeie?

Identitatea noastra ca femei are o legatura profunda cu experientele celor care ne-au crescut. Cum este mama ta ca femeie? Ce experienta ca sotie a avut bunica ta? Unele dintre noi am invatat de la ele sa fim puternice, de multe ori in competitie cu barbatii de linga noi. Altele am invatat sa cautam neincetat sprijin intr-un partener protector.
Si totusi, dincolo de feminitatea “imprumutata” de la ele, cine suntem noi ca femei, ce este numai al nostru?
Daca dam la o parte conditionarile celorlalti ce ramine?
Te invitam la un ceai parfumat sa iti explorezi alaturi de noi identitatea ta ca Femeie. Te invitam sa regasesti drumul catre “acasa” - catre acea Femeie din tine care exista dincolo de conditionari. Vino joi la un exercitiu de auto-cunoastere care aduce echilibru si pace interioara in relatiile cu sine si cu ceilalti.

Doina Troaca s-a format în dezvoltare personala, consiliere psihologica si psihoterapie experientiala pentru copil, adult, cuplu si familie in cadrul Sper (Societatea Romana de Psihoterapie) - Bucuresti.

Durata evenimentului: cca. 2 ore
Locaţie: Cabinet Individual de Psihologie clinica, consiliere si psihoterapie - Rovine, vizavi de Scoala nr.39, Str. Dumitru Stoica, nr. 2, bl. H11, Sc.2, Ap.2, Craiova

Taxa de participare: 30 lei/ persoana (include ceaiul din partea casei)
Dat fiind că numărul de locuri este limitat, vă rugăm să confirmaţi participarea prin e-mail la adresa: doina_troaca@yahoo.com sau tel. 0749083338 si 0766433546.
Va asteptam cu drag.

Arata datele de contact