Nu pot sa trimit sms-uri de pe android


  1. #1
    Junior GyGaByTe's Avatar GyGaByTe are ceva special... GyGaByTe are ceva special...
    Data de inscriere
    13-01-2012
    Sex
    M
    Mesaje
    106
    Mesaje bazar
    372
    Putere Reputatie
    25
    Reputatie
    169
    Puncte CF
    0.0

    Question Nu pot sa trimit sms-uri de pe android

    Am o mica problema,acum 2 zile am cumparat o cartela frog-up,mi-am activat extraoptiuni voce,si net,problema este ca nu pot sa trimit sms-uri de pe un Htc Magic,are android 2.3.7,telefonul il am de 2 ani,( de primit pot sa primesc sms,dar nu pot sa trimit,imi tine mesajul sending cu orele si nu-l trimite,deasemenea cartela am bagat-o intr-un telefon SE mai vechi ,si pot sa trimit sms-uri) si pana acum nu am avut problema asta.Inainte am mai avut cartele cosmote(nu frog) ,pe HTC Magic,cu acelasi soft 2.3.7,si nu am avut probleme.
    Are careva idee ,cum rezolv problema?. Cartela se exclude ca fiind defecta sau cu probleme ,pentru ca a mers in alt telefon.Din cate am citit pe net,ar fi vorba de incompatibilitate,si ar trebui sa schimb cartela,desi nu imi surade.Am sunat si la aia la comote,si sunt pe dinafara saracii.
    Ca si chestie,nu-mi merge nici sa configurez web'n'walk....apn-ul l-am pus ,dar cand se conecteaza pe 3g,imi apare in roaming(roamingul l-am debifat in optiuni),si netul nu merge

  2. #2
    Junior GyGaByTe's Avatar GyGaByTe are ceva special... GyGaByTe are ceva special...
    Data de inscriere
    13-01-2012
    Sex
    M
    Mesaje
    106
    Mesaje bazar
    372
    Putere Reputatie
    25
    Reputatie
    169
    Puncte CF
    0.0
    Am rezolvat problema cu sms-urile,se pare ca era de vina aplicatia originala a androidului,am instalat go sms pro ,si acum pot sa trimit sms-uri fara probleme.
    Am rezolvat partial si problema cu web'n'walk,merge internetul doar daca il tin pe 2g.se misca cam greu,dar skype,yahoo messenger,si brwoserul merg.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: