Filarmonica Oltenia pune la dispoziţie, începând de astăzi, la recitalurile şi concertele programate, o urnă pentru strângerea de fonduri pentru un craiovean de 35 de ani, diagnosticat cu leucemie.

În cadrul spectacolului din această seară, susţinut de orchestra Filarmonicii Oltenia şi pianistul belgian Olivier de Spiegeleir, sub bagheta dirijorului Tiberiu Oprea, melomanii pot face donaţii pentru salvarea vieţii lui Claudiu Obogeanu (35 de ani), doctor în inginerie mecanică şi lector la Facultate de Mecanică din cadrul Universităţii din Craiova.

Tânărul lector a scris patru lucrări de specialitate şi este coautor al altor 23 de lucrări. El suferă de leucemie, singura şansă pentru supravieţuire fiind un transplant de celule stem, estimat la un cost de 180.000 de euro.

Persoanele disponibile să facă donaţii pentru ajutorarea olteanului o pot face telefonic, din reţeaua RCS-RDS, apelând la 0900.010.504 sau prin SMS, la nr. 1504 din aceeaşi reţea, pentru a contribui cu patru euro.

Claudiu Obogeanu, inginer de succes De asemenea, sunt disponibile următoarele conturi la
Banca Comercială Română SA, sucursala Dolj, strada Olteţ, nr. 4, Craiova, pe numele Sabin Obogeanu:
Cont în lei: [RON]: RO64RNCB0318041 605630001

Cont în valută [EURO]: RO24RNCB013404 1605630027;
SWIFT: RNCB RO BU
.


Filarmonica Oltenia vine în sprijinul lui Claudiu, punând la dispoziţie publicului participant la spectacole o urnă pentru strângerea de fonduri, începând din această seară. Craioveanul este membru al „Society Automotive Engineering“ din SUA, „Societe Des Ingineurs de L’Automobile“ din Franţa, „Societatea Română a Inginerilor Termotehnicieni“.

Gasiti articolul si in adevarul de seara craiova