Pagina 1 din 11 1 2 3 ... UltimaUltima

Noul design al forumului


  1. #1
    Eros Lucian Prejbeanu's Avatar Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje
    15,072
    Mesaje bazar
    228
    Putere Reputatie
    113
    Reputatie
    11290
    Puncte CF
    47545.0
    Usergroups:

    Noul design al forumului

    New design. Dupa cum puteti observa CraiovaForum are un design nou, un logo nou. Mai multe despre acest lucru puteti citi si discuta aici.
    Logo nou, identitate noua, design nou. Toate marca Pixelmotion. Partea de design a fost asigurata de catre firma Pixelmotion si le multumim pe aceasta cale. Partea de implementare a fost realizata tot de catre Pixelmotion impreuna cu echipa Forumnet, condusa de catre Cosmin Radulescu. Impreuna am realizat ceea ce vedeti acum. Pentru multi aceasta schimbare radicala va fi un soc. Multi nu se vor obisnui din prima. Schimbarile sunt multe, modul in care forumul este afisat acum este total diferit. Dar pe parcurs va veti obisnui si vi se va parea mult mai bine, va asigur. La fel de greu ne-a fost si noua la inceput. In plus, partea din spatele designului, motorul, este sustinut de catre ultima versiune de vBulletin, care aduce foarte multe modificari de ordin tehnic si functional, modificari care cu siguranta va veti obisnui si va vor fi pe plac o data ce veti invata s ale folositi.
    O scurta enumerare a elementelor noi de design gasiti mai jos:
    - header nou. Headerul site-ului este complet schimbat. Include la fel ca si pana acum un banner standard, 728 x 90 dar pe langa acest lucru mai sunt sicateva informatii importante pentru utilizator care se regasesc acum acolo si sunt foarte bine afisate si structurate, printre care starea vremii in cateva orase importante din Oltenia si din Romania, Cursul valutar oferit de catre BNR, si o lista cu toate notificarile pe care un utilizator le poate primi de genul: mesaje private, mesaje la profil, infractiuni, etc. In afara de acestea, tot din header, se poate selecta limba in care este afisata informatia pe site: engleza sau romana, sectiunea de autentificare si deautentificare precum si numarul de puncte CraiovaForum pe care le aveti si informatii despre acestea.
    - footer partial schimbat. Partea de jos a site-ului de asemenea a fost schimbata. Aceasta contine acum mai multa informatie, acces rapid la cele mai importante sectiuni ale forumului precum si la alte informatii importante prezente pe CraiovaForum. Tot la partea de footer putem mentiona si Shoutboxul. Acesta este complet schimbat din punct de vedere al designului. Am adaugat functionalitati noi, mult mai usor de folosit pentru utilizator. De asemenea, acum, shoutboxul este prezent pe mai multe sectiuni ale forumului, fiind mult mai vizibil pentru utilizatorii mai noi, marind astfel numarul de utilizatori activi pe shoutbox.
    - Latime fixa. CraiovaForum are acum o latime fixa. Latimea continutului nu mai este variabila asa cum era pana acum, in functie de rezolutia fiecarui utilizator in parte. Facand asta incercam sa unificam cumva modul in care informatia este afisata, indiferent de browser sau rezolutie. Pentru toata lumea CraiovaForum va arata la fel. Avand acest lucru decis, am adaugat in partea dreapta a forumului o bara de informatii. Momentan acolo sunt putine astfel de informatii utile dar pe viitor acolo se vor adauga informatii cu adevarat importante pentru utilizatorii forumului, avand astfel acces instant la chestiuni importante pentru utilizatorii CraiovaForum.
    - Meniu nou. Accesul la informatia de pe CraiovaForum se poate face acum mult mai usor. Am incercat pe cat posibil sa facem valabila regula celor 3 click-uri. Din 3 click-uri sa gasesti aproape orice pe site-ul nostru. Meniul contine acum toate sectiunile importante si acces la partea de portal unde se pot gasi diverse informatii de interes public precum si stiri de interes national si regional.
    - Pagina de start complet reorganizata. Informatia de pe prima pagina este total diferita fata de cea veche. Reorganizata, mai aerisita si mai bine structurata. Incercam astfel sa atragem atentia catre pagina de start a site-ului si catre celelalte pagini de interes public, stiri si alte informatii. Prin acest lucru dorim sa devenim in scurt timp cel mai important site din Oltenia, un loc in care sa gasesti absolut orice informatie despre fiecare oras al Olteniei si nu numai
    - Tot site-ul . Absolut tot ce insemna CraiovaForum inainte din punct de vedere al designului este schimbat acum. Noua structura, noua versiune de soft, nou design.
    The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
    "Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein ...

  2. #2
    Racer Leo_Adi's Avatar Leo_Adi este o raza de lumina in ochii tuturor Leo_Adi este o raza de lumina in ochii tuturor Leo_Adi este o raza de lumina in ochii tuturor Leo_Adi este o raza de lumina in ochii tuturor Leo_Adi este o raza de lumina in ochii tuturor Leo_Adi este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    03-03-2007
    Locaţie
    1 Mai
    Sex
    M
    Mesaje
    943
    Mesaje bazar
    2892
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    664
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    in sfarsit dupa lungi asteptari , cvf a revenit . la prima vedere , arata destul de bine noua "infatisare" . bv baieti , tineti-o tot asa !
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Member nicunodrink's Avatar nicunodrink reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    18-09-2006
    Locaţie
    craiova city
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje
    177
    Mesaje bazar
    515
    Putere Reputatie
    36
    Reputatie
    13
    Puncte CF
    3.0
    Usergroups:
    welcome back!!!
    Da, este altceva
    Mie imi place
    FELICITARI
    Si spor la munca in continuare
    http://img30.imageshack.us/img30/7986/1530.png

  4. #4
    Racer cosma_cash's Avatar cosma_cash este o comoara de om cosma_cash este o comoara de om cosma_cash este o comoara de om cosma_cash este o comoara de om
    Data de inscriere
    26-01-2007
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje
    573
    Mesaje bazar
    1220
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    310
    Puncte CF
    9.5
    Usergroups:
    e fain... ma obisnuisem super mult cu cel vechi oricum bafta
    ''People should not be afraid of their governments. Governments should be afraid of their people!"

  5. #5
    Senior Member B-A-C-H's Avatar B-A-C-H va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    14-11-2005
    Locaţie
    Unde nici cu gandul nu gandesti!
    Sex
    M
    Mesaje
    744
    Mesaje bazar
    38
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    93
    Puncte CF
    11.0
    Usergroups:

    frumos...

    ... va dura un pic pana ma voi obisnui cu noul aspect
    stay away.

  6. #6
    Maniac hiena's Avatar hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    15-12-2005
    Locaţie
    Disclosing location would violate the covenants of the Witness Protection Program
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    3,518
    Mesaje bazar
    1213
    Putere Reputatie
    55
    Reputatie
    4103
    Puncte CF
    12.5
    felicitări băieţi..e o schimbare foarte mare, deşi eu aş prefera versiunea veche.

    ce nu găsesc în această versiune este secţiunea vânzări !

    le: era la orbeni felicitări...sper să mă obişnuiesc cât mai repede
    Cu deosebita consideratie / Best regards / Cordialement / Cordiali saluti / Mit freundlichen Grüßen

  7. #7
    The GodFather SAM's Avatar SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    14-10-2005
    Locaţie
    In your mind
    Varsta
    41
    Sex
    M
    Mesaje
    10,726
    Mesaje bazar
    843
    Putere Reputatie
    91
    Reputatie
    8701
    Puncte CF
    215.0
    Usergroups:
    Super tare...dar deocamdata este beta..

  8. #8
    Senior Member blondu''s Avatar blondu' este o raza de lumina in ochii tuturor blondu' este o raza de lumina in ochii tuturor blondu' este o raza de lumina in ochii tuturor blondu' este o raza de lumina in ochii tuturor blondu' este o raza de lumina in ochii tuturor blondu' este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    04-12-2008
    Locaţie
    Minas Tirith
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje
    761
    Mesaje bazar
    597
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    578
    Puncte CF
    28.0
    Usergroups:
    arata ok da imi este putin peste mana cel putin pana o sa ma obisnuiesc cu schimbarile astea care au fost implementate cam repede

    Bafta mare!
    #rezist

  9. #9
    Coder koderS's Avatar koderS nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
    Data de inscriere
    15-02-2007
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    225
    Mesaje bazar
    285
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -15
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    Frumos. Ce nu vad : "Recomandare afacerist" si ni s-a cam dus toata reputatia, nu mai suntem vedete
    In viata asta am fost.. un simplu' om.. dar cu folos

  10. #10
    Eros Lucian Prejbeanu's Avatar Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje
    15,072
    Mesaje bazar
    228
    Putere Reputatie
    113
    Reputatie
    11290
    Puncte CF
    47545.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de hiena Vezi mesajele
    felicitări băieţi..e o schimbare foarte mare, deşi eu aş prefera versiunea veche.

    ce nu găsesc în această versiune este secţiunea vânzări !

    le: era la orbeni felicitări...sper să mă obişnuiesc cât mai repede
    Are buton special in meniu sus.

    Citat Mesaj iniţiat de koderS Vezi mesajele
    Frumos. Ce nu vad : "Recomandare afacerist" si ni s-a cam dus toata reputatia, nu mai suntem vedete
    Da, reputatia a fost resetata. Citeste in anuntul de pe prima pagina mai multe.


    Recomandarea de afacerist o sa fie introdusa in curand.
    The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
    "Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein ...

  11. #11
    Insane Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    25-10-2009
    Locaţie
    დუბაი
    Varsta
    29
    Sex
    M
    Mesaje
    8,809
    Mesaje bazar
    1174
    Putere Reputatie
    74
    Reputatie
    16068
    Puncte CF
    463.5
    Usergroups:
    Ciudat dar frumos

  12. #12
    PDA User Treebeard's Avatar Treebeard reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    11-03-2010
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Sex
    M
    Mesaje
    134
    Mesaje bazar
    253
    Putere Reputatie
    29
    Reputatie
    17
    Puncte CF
    7.5
    Usergroups:
    A meritat asteptarea...multumim baieti pt munca depusa, noua infatisare a forumului e "so cute"...

  13. #13
    Senior Member zEwa's Avatar zEwa este un nesuferit
    Data de inscriere
    30-10-2009
    Locaţie
    acasa pe scaun
    Sex
    M
    Mesaje
    688
    Mesaje bazar
    205
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -62
    Puncte CF
    5.5
    Usergroups:
    arata foarte ok , imi va dura pana ma v`oi acomoda , ma acomodasem foarte bine cu versiunea veche , la prima vedere este ok! Bv si bft in continuare!


  14. #14
    De-al casei laur3ntiu92's Avatar laur3ntiu92 este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    02-02-2010
    Sex
    M
    Mesaje
    261
    Mesaje bazar
    294
    Putere Reputatie
    30
    Reputatie
    48
    Puncte CF
    5.0
    Usergroups:
    foarte frumos, buna treaba !
    dar ma obisnuisem cu cel vechi si akm imi e greu

  15. #15
    Senior Member mugur11's Avatar mugur11 nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
    Data de inscriere
    02-01-2006
    Locaţie
    craiova
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje
    715
    Mesaje bazar
    2287
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -35
    Puncte CF
    0.0
    sal arata ff rau noua infatisare ma dor ochii de la culoarea asta sicner cel vechi mai simplu si util

  16. #16
    Maniac TYSON's Avatar TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    in eter
    Sex
    M
    Mesaje
    4,693
    Mesaje bazar
    616
    Putere Reputatie
    61
    Reputatie
    12249
    Puncte CF
    19.0
    Nu mi place deloc ,era mai bine cu cel veki mai ales ca avea butonul NEW POST .

  17. #17
    Junior smokie's Avatar smokie reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    11-06-2009
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    89
    Mesaje bazar
    215
    Putere Reputatie
    31
    Reputatie
    11
    Puncte CF
    50.0
    Mda ... Dadurati cu nuca-n perete ... Ma asteptam la ceva mai "flash" ca doar suntem in 2010 ... Dupa 2 zile de lungi asteptari, iata rezultatul ... Asa ar fi dragutz ... dar fundalul ala albastru strica tot farmecul ... Dupa 10 minute deja ma dor ochii Macar sa fie acolo in usercp o optiune de genu care sa te lase sa schimbi fundalul ...

  18. #18
    Newcomer `Catalin`'s Avatar `Catalin` este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    12-05-2006
    Sex
    M
    Mesaje
    28
    Mesaje bazar
    70
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    38
    Puncte CF
    15.5
    Nu ma asteptam la ceva asa diferit dar ne obisnuim in timp si cu asta
    Felicitari!

  19. #19
    Eros Lucian Prejbeanu's Avatar Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje
    15,072
    Mesaje bazar
    228
    Putere Reputatie
    113
    Reputatie
    11290
    Puncte CF
    47545.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de TYSON Vezi mesajele
    Nu mi place deloc ,era mai bine cu cel veki mai ales ca avea butonul NEW POST .
    exista si acum, se cheama what's new
    The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
    "Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein ...

  20. #20
    Banned alin092's Avatar alin092 este un nume cunoscut tuturor alin092 este un nume cunoscut tuturor alin092 este un nume cunoscut tuturor alin092 este un nume cunoscut tuturor alin092 este un nume cunoscut tuturor alin092 este un nume cunoscut tuturor alin092 este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    12-01-2009
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje
    1,131
    Mesaje bazar
    902
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    803
    Puncte CF
    29.0
    Usergroups:
    oau nimic de reprosat arata foarte bine frumos
    Felicitari a meritat asteptat
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Pagina 1 din 11 1 2 3 ... UltimaUltima

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: