iOS 7 - Privit din punctul meu de vedere


  1. #1
    Coder Shadows's Avatar Shadows este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Shadows este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Shadows este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Shadows este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Shadows este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Shadows este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Shadows este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Shadows este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Shadows este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Shadows este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Shadows este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    17-07-2006
    Locaţie
    /etc/httpd/conf/httpd.conf
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje
    912
    Mesaje bazar
    463
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    2021
    Puncte CF
    9.0
    Usergroups:

    iOS 7 - Privit din punctul meu de vedere

    Dupa cum stiti iOS 7 este ultimul soft lansat de catre compania din Cupertino pentru terminalele sale.
    Din punctul de vedere al meu este o schimbare majora de care toata lumea avea nevoie , dar nu este in acelasi timp si benefica pentru utilizator , modificand intreaga structura a sistemului de operare.

    Plusuri si minusuri ar fi multe de povestit , pe scurt va pot spune ca din ce am testat (il am de ieri 11.06.2013 pe telefon) , multe optiuni sunt copiate din Cydia , evident Cydia exista pentru ca Apple isi doreste asta. Avem un Control Center care este cel mai important din punctul meu de vedere , in rest treburi de design care par din desenele animate , multa culoare si parca nu mai da aspectul acela business pe care il avea iPhone-ul. In plus de asta , consider ca ar mai fi necesar ceea ce au implementat cu numarul aplicatiilor in fiecare folder marit si deasemenea numarul tab-urilor in Safari.
    Ahh si era sa uit de Multitasking care arata mult mai decent si are o utilitate mai mare. In schimb , modificarile din camera , lockscreen si celalalte chiar nu ma misca , cel putin pe mine.

    Sistemul iOS 7 l-am testat pe un terminal iPhone 4S de 16GB , in privinta cursivitatii se misca chiar bine. Singura functie sau de fapt 2 functii care 4S nu le are activate ar fi Air Drop si Filter din aplicatia Camera.

    Minusuri ar avea o gramada avand in vedere ca au scos cam multe din el fata de iOS 6 , cel putin ce am apucat eu sa vad pana acum. Ar fi asa :

    * Modificarea Notification Center si scoaterea retelelor sociale (Tap to tweet si Tap to post) , Facebook respectiv Twitter.
    * Modificarea in Notification Center a aplicatiei weather care dupa parerea mea era mult mai buna inainte decat acum. Nu iti arata mai nimic si daca iti arata iti spune doar minima si maxima.
    * Cand vreau sa postez pe Facebook o poza din photos se face ecranul negru.
    * Weather nu merge bine imi arata -4 grade la Craiova , desi asta cred ca este o problema a Yahoo! ca vad ca si aici tot -4 grade arata.
    * iMessage de aseara mi s-a dezactivat de vreo 3 ori fara sa ii fac nimic. ATENTIE CONSUMA CREDIT !!!
    * Cand sun pe cineva poza de la contact nu se vede (sau ma rog se vede in spate de tot) , dar este ca si cum nu s-ar vedea.
    * Nu poti face print screen in convorbire nici daca suni tu nici daca suna altcineva.
    * Se incalzeste foarte tare daca folosesti 3G sau SYNC
    * Daca reteaua de wireless are acelasi nume (SSID) cu telefonul pica continuu
    * Nu merg notificarile PUSH pentru aplicatia MAIL decat daca ii dai restore de la un back-up de iOS 6
    * La aplicatia Contacts nu pe margine nu exista toate literele plus ca se suprapune scrisul cu bara de sus.
    * Ramane pe ecranul de apel cand inchid convorbirea cu cineva. Pana nu apas pe HOME nu face nimic.
    * In aplicatia CAMERA daca dau pe functia PANORAMIC intervine CRASH si se inchide.
    * La Photos cand ai multe poze si dai pe Collections si Years textul din descriere se suprapune, apare o dunga ciudata orizontala.
    * In Settings in optiunea Background and Brightness daca selectezi o poza ramane poza dinainte. Desi ai alt desktop , el ramane setat pe altceva.
    * In coltul din dreapta unde avem bateria inainte cand era complet incarcata arata un intrerupator si stiai ca este incarcata , acum cand ajunge la 100 % nu arata nimic , apare verde ca si cum ar incarca in continuare.

    Ar mai fi dar nu imi aduc aminte acum.

    Mai jos aveti cateva poze live a ceea ce inseamna iOS 7

    Tastatura :



    Postatul pozelor pe Facebook (bug , se va rezolva) :



    Tab-urile din iCloud :



    Setarile :





    Multitasking :



    Foldere :





    Main Screen :



    Game Center :



    Control Center :



    Weather :



    Photos :



    LockScreen :



    Mail :



    Calendar :



    Panoramic Screen : deasemenea beneficiem si de un wallpaper panoramic.







    Camera :





    Notification center ( luat din alta parte am uitat sa fac poza )



    Cam asta este despre vestitul iOS 7

    Stima,
    Catalin
    Last edited by Shadows; 14-06-2013 at 07:43.

  2. #2
    Maniac Scorpio's Avatar Scorpio este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Scorpio este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Scorpio este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Scorpio este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Scorpio este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Scorpio este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Scorpio este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Scorpio este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Scorpio este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Scorpio este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Scorpio este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    04-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje
    4,548
    Mesaje bazar
    629
    Putere Reputatie
    60
    Reputatie
    3386
    Puncte CF
    10.5
    Usergroups:
    In primul rand ai parte de un soft beta ... de-aia si o gramada de probleme.

    Foarte probabil o sa mai fie schimbari pana-n toamna, ce-l putin unele iconite arata jalnice(si nepotica mea le desena mai bine).

    Per total schimbarea e binevenita (multe chestii exista pe Android de f mult timp). Sunt curios cum se va descurca multitasking-ul (pentru ca nu e doar o schimbare de interfata ... sunt bagati multi algoritmi acolo pentru a proteja bateria + multitasking "adevarat"... nu doar o simpla iconita) ...
    -- No OnE LiVeS FoReVeR !!!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: