iPhone 5S


  1. #1
    Milan for Life! deangel9's Avatar deangel9 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare deangel9 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare deangel9 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare deangel9 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare deangel9 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare deangel9 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare deangel9 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare deangel9 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare deangel9 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare deangel9 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare deangel9 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    24-11-2006
    Locaţie
    B/GR/DJ
    Sex
    M
    Mesaje
    10,368
    Mesaje bazar
    394
    Putere Reputatie
    87
    Reputatie
    19665
    Puncte CF
    88.0
    Usergroups:

    iPhone 5S

    Apple doreste inceperea productiei lui iPhone 5S



    Abia a aparut in tara iPhone 5 ca deja se aud zvonuri despre urmatoarea generatie a telefonului celor de la Apple. Asta este un lucru la care ne-am astepta cu totii dar nimeni nu cred ca se astepta ca zvonurile sa indice o viitoare lansare in primele 3 luni ale anului 2013.

    Potrivit unor surse citate de Business Insider, Apple va demara in decembrie productia “de test” pentru urmatoarea generatie a iPhone, iPhone 5S. Prima transa de productie va cuprinde intre 50.000 si 100.000 de unitati.

    Conform DigiTimes, productia pentru iPhone 5S va ajunge la capacitate maxima in primul trimestru din 2013, adica peste doar cateva luni. Aceeasi sursa spune ca prin martie am putea sa ne asteptam la lansarea iPhone 5S, ceea ce ar fi o premiera pentru ciclul comercial al iPhone. Pana acum, lansarile iPhone aveau loc in iunie, iar Apple nu s-a abatut de la acest calendar din 2007.

    Ce ar putea aduce nou iPhone 5S? Greu de spus, mai ales daca ne gandim la “modelul” de lansare iPhone 4 – iPhone 4S. Probabil Apple va aduce cateva imbunatatiri modelului iPhone 5 si va elimina toate acele probleme de fabricatie.

    Inca o sursa citata de Business Insider spune ca la scurt timp dupa lansarea iPhone 5S consumatorii ar putea face cunostinta si cu urmatoarea generatie de iPad. Cel mai probabil, este vorba despre iPad mini cu un procesor mai puternic si Retina Display.

    Daca Apple ar face acest lucru nu ar fi o chestie neaparat rea. Ar putea sa tina pasul cu progresul tehnologic care este tot mai mare si telefoanele vandute de ei ar fi intotdeauna cele mai performante. Totusi, acest lucru nu-mi alunga ideea ca de fapt Apple urmeaza sa lanseze abia acum adevaratul iPhone 5.

  2. #2
    0-day Member ValiMihai reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    03-09-2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Varsta
    47
    Sex
    M
    Mesaje
    1
    Mesaje bazar
    2
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    sa speram ca 5s merita cumparat, la modelul iphone 5 nu a venit cu multe schimbari care sa faca utilizatorul sa-l cumpere, de fitze l-a cumparat lumea nu ca a venit cu scimbari mari.... momentan am ramas tot la 4s
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: