Intel face noi paşi pentru promovarea dispozitivelor sale Ultrabook.

Divizia companiei, Intel Capital, a anunţat înfiinţarea Fondului Ultrabook în valoare de 300 de milioane de dolari pentru a ajuta la dezvoltarea acestei noi categorii de dispozitive. Anunţate la Computex, sistemele Ultrabook vor combina performanţele şi capabilităţile laptopurilor actuale cu caracteristicile tablet PC-urilor, oferind experienţe mai sigure în dispozitive subţiri, uşoare şi elegante la preţuri medii.

Pentru a realiza această viziune, Fondul Ultrabook al Intel Capital are drept scop investirea în companii care dezvoltă tehnologii hardware şi software axate pe îmbunătăţirea modului în care oamenii interacţionează cu sistemele Ultrabook. Scopul acestui fond, din care se vor face investiţii în următorii 3-4 ani, este de a crea un ciclu de inovație și capabilități pentru această nouă categorie de dispozitive aflată în plină expansiune.


Sunt trei faze importante ale strategiei Intel de a accelera viziunea companiei pentru noua categorie de dispozitive. Prima fază a avut loc la începutul acestui an<a href="http://www.chip.ro/stiri/17364-intel-fond-pentru-dezvoltarea-dispozitivelor-ultrabook">Citeşte mai mult...

[...]