Săptămâna trecută Microsoft a lansat către producătorii de aparate update-ul pentru sistemul de operare Windows Phone 7 (RTM-ul după cum se numeşte în termenii de specialitate). În acelaşi timp posesorii de aparate deblocate (dezvoltatorii de aplicaţii înregistraţi în program) au primit imediat versiunea beta 2 (build-ul 7712) pentru Windows Phone 7 Mango. De atunci o am pe telefon şi o folosesc permanent. Sunt mulţumit de cum funcţionează.

Încă nu va înlocui permanent Android-ul de pe Sensation însă pentru o utilizare obişnuită (email, facebook, twitter, muzică, browsing, telefonie) se poate compara cu experienţa dată de HTC Sensation.



Update-urile importante pentru mine sunt cele legate de multitasking, integrarea Twitter (în sfârşit!) şi viteza mai bună de reacţie.

De când am integrarea nativă Twitter pe WP7 am renunţat aproape complet la aplicaţiile Seesmic sau moTweets cu toate că nu am exact aceleaşi facilităţi (încă). În schimb am primit un mod mai simplu de lucra cu serviciul Twitter şi integrarea (funcţională) direct în ecranul home, pe Me.


<a href="http://www.chip.ro/images/stories/Windows-Phone-7-Mango-2.jpg">