Potrivit speculaţiilor apărute, CSM Slatina va vinde locul, una dintre variantele vehiculate fiind legată de judeţul vecin Argeş, însă informaţia nu a fost confirmată de edilul municipiului Piteşti.

*

„Sunt foarte multe variante pe care le avem privind preluarea unei echipe în Liga a II-a, însă în ceea ce priveşte CSM Slatina nu s-a discutat nimic”, a precizat primarul municipiului Piteşti, Tudor Pendiuc.

*

Altă variantă care a circulat în ultimele zile ar fi cea conform căreia CSM ar urma să fie preluată de foste glorii ale Universităţii, care ar dori o nouă echipă în Bănie, Ştiinţa Craiova. Aceştia par însă interesaţi mai degrabă de formaţia ce activează deja în Liga a II-a, Gaz Metan CFR.

„Dacă ne anunţă cineva să nu mai continuăm, nu o vom face”

Potrivit spuselor oficialului CSM Slatina, Cristian Cismaru, o decizie privind soarta echipei de fotbal se va lua la finalul campionatului.

*

„Ştim că suntem matematic promovaţi. Dacă ne anunţă cineva să nu mai continuăm, nu o vom face. Eu nu vă pot da detalii despre vânzări, comasări, cedări sau alte astfel de lucruri. Mai avem două meciuri de jucat, clubul va trage linie, iar administraţia locală de asemenea. O decizie luată acum ar fi în pripă. Dacă se va decide să continuăm, avem termen de pe 10 iunie până pe 30 iunie să depunem dosarul de licenţiere. Deocamdată nu s-a lucrat la el, este destul timp”, a declarat directorul Clubului Sportiv Municipal, Cristian Cismaru.



Sursa: gazetanoua.ro