Probabil, la schimbarea anotimpurilor, pe politicieni îi loveşte astenia, care se manifestă printr-un simptom atipic - sinceritatea. Însă când un politician spune un adevăr, pe noi, ăştia de rând, ne doare. Mai ieri, într-o conferinţă de presă, senatorul democrat liberal de Olt Mihai Niţă zicea că nu trebuie să se mai ascundă după deget şi să spună care este facilitatea pe care statul român o oferă investitorilor pentru a veni în România: forţa de muncă ieftină. Continuând să spună că partidul aflat la guvernare, din care şi el face parte, a atras 22 de investitori străini.
Despre ce poate face un român care munceşte pe brânci la stăpânul străin, pentru un salariu de mizerie, de cinci - şase milione lei, Niţă a spus: „Unii n-au ce face cu o sută de milioane, alţii n-au ce face cu şase milioane!”. Dânsul intră, probabil, în prima categorie.
Dacă aveaţi dubii, senatorul Niţă le-a spulberat: guvernul portocaliu ne-a vândut pe nimic unor străini care vin în România, se îmbogăţesc pe spinarea poporului, şi pleacă în ţările lor, unde le oferă compatrioţilor salarii şi de zece ori mai mari decât românilor.



Sursa: gazetanoua.ro