Eveniment - Cum il cheama pe Dinel: Staicu sau Nutu?


  1. #1
    P.R. CraiovaForum's Avatar CraiovaForum are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    16-06-2004
    Varsta
    19
    Sex
    M
    Mesaje
    62,497
    Mesaje bazar
    18
    Putere Reputatie
    353
    Reputatie
    262
    Puncte CF
    0.0

    Post Eveniment - Cum il cheama pe Dinel: Staicu sau Nutu?

    Unele surse sustin ca Dinel Staicu a parasit deja tara, dar politia icirc;l cauta doar icirc;n Romacirc;nia. Mai nou, s-a aflat ca Dinel si-a luat numele sotiei, din motive numai de el stiute, pentru ca DNA nu i-a interzis sa paraseasca tara.Omul de afaceri craiovean Dinel Staicu, condamnat definitiv la sapte ani de icirc;nchisoare cu executare ici... [...]

  2. #2
    Maniac TYSON's Avatar TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    in eter
    Sex
    M
    Mesaje
    4,693
    Mesaje bazar
    616
    Putere Reputatie
    61
    Reputatie
    12249
    Puncte CF
    19.0
    Tocmai s a primit un comunicat de la MAI in care se spune ca s a creat o confuzie in sensul ca Dinel Staicu nu mai trebuie sa faca nicio zi de puscarie ,deoarece si a ispasit pedeapsa ,el fiind de fapt unu si acelasi cu Nutu Camataru lucru dovedit din poze cand a plecat din fata puscariei calare pe un cal .Se pare ca acel cal a fost inaripat si manca jaratic ,deoarece in urma lui ramanea o dara de fum ,la fel a ramas si din urma calaretului pe unde a trecut ,numai ca acolo a ramas praf si pulbere.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: