Cu moralul afectat după înfrângerea la scor înregistrată pe teren propriu etapa trecută, echipa pregătită de Laurenţiu Urîtu se află în faţa unei partide extrem de dificile.
Astăzi, FC Caracal întâlneşte, în deplasare, ocupanta poziţiei secunde în clasamentul seriei, Pandurii Tg. Jiu II.

*

„Ne interesează să facem un joc bun şi să venim cu un rezultat pozitiv. După părerea mea întâlnim cea mai bună echipă din serie. Va fi un meci foarte greu, dar aşa cum nimeni nu a crezut că vom pierde cu Motru, avem şansa noastră la Pandurii. În fotbal se poate întâmpla orice. Într-adevăr trebuie să ne luăm revanşa faţă de suporteri, dar asta o vom face în meciul de pe teren propriu cu Prometeu Craiova”, a declarat directorul sportiv al celor de la FC Caracal, Gigi Ilie.

*

Probleme de lot în tabăra caracaleană

Pentru meciul cu satelitul formaţiei Pandurii, Laurenţiu Urîtu nu poate conta pe serviciile jucătorilor Mitroi şi Tudor, suspendaţi pentru cumul de cartonaşe, şi Floricel, care se confruntă cu probleme medicale.


Întâlnirea dintre Pandurii Tg. Jiu II şi FC Caracal se va disputa pe terenul sintetic din cadrul stadionului Municipal cu începere de la ora 15.00. Partida va fi arbitrată de o brigadă condusă la centru de Aurel Vărzan (Reşiţa), ajutat la cele două linii de către tuşierii Cristian Radu (Anina) şi Cosmin Paraschivescu (Caransebeş).



Sursa: gazetanoua.ro