Neînvinşi în ultimele cinci runde ale sezonului, caracalenii speră să continue această serie, sâmbătă, în disputa cu campioana judeţului Vâlcea. Nou-promovată în Liga a III-a, Damila Măciuca a avut un parcurs bun în actuala stagiune, astfel că misiunea elevilor lui Eftimie în întâlnirea programată în cadrul etapei a 11-a se anunţă una deloc uşoară. Un eventual succes în acest meci ar continua ascensiunea reprezentantei Oltului în ierarhia seriei, formaţia din „Parc” putând ocupa o poziţie mai aproape de pretenţiile conducerii clubului.*

„E o echipă bună”

Directorul sportiv Gigi Ilie crede că FC Caracal va avea un joc dificil cu Damila, însă speră în obţinerea unui rezultat pozitiv.

*

„Victoria cu Pandurii II i-a descătuşat pe băieţi. Urmează meciul de la Damila Măciuca, o echipă bună, care a avut rezultate. Noi sperăm să venim neînvinşi de acolo”, a declarat Ilie.


Partida dintre Damila Măciuca şi FC Caracal se va disputa cu începere de la ora 15.00 şi va fi arbitrată de o brigadă din Giurgiu avându-i în componenţă pe Mădălin Penciu - la centru, Constantin Ilie şi Marius Voinea – asistenţi. Observatorii meciului sunt Ionel Turlete (Alexandria) şi Victor Cruceană (Bucureşti).



Sursa: gazetanoua.ro