FC Piatra Olt se deplasează la Râmnicu Vâlcea, unde va avea ca adversar formaţia locală Oltchim, echipă aflată pe locul unsprezece în clasamentul seriei. Pentru a se menţine în prima parte a ierarhiei, gruparea pregătită de Dan Oprescu are nevoie de cele trei puncte puse în joc.
Misiunea alb-vişiniilor nu va fi facilă, gruparea vâlceană fiind una dintre echipele incomode ale seriei, având câţiva jucători experimentaţi. În tur, FC Piatra Olt şi-a adjudecat punctele puse în joc, impunându-se cu scorul de 3-1 prin reuşitele semnate de Dragalina şi Huţanu. Pentru gruparea vâlceană pe tabela de marcaj a punctat Marinescu.
Etapa trecută, FC Piatra Olt a câştigat la masa verde punctele puse în joc cu FC Drobeta Turnu Severin, echipă exclusă din campionat, în timp ce Oltchim Râmnicu Vâlcea a suferit cea mai severă înfrângere, înclinându-se cu scorul de 5-1 în deplasarea de la Minerul Mătăsari.
Meciul se va disputa pe stadionul Oltchim cu începere de la ora 18.00. Partida va fi arbitrată de o brigadă condusă la centru de Andrei Râşnoveanu (Popeşti Leordeni), ajutat la cele două linii de tuşierii Bogdan Velicu (Bucureşti) şi Ionuţ Babadac (Alexandria). Observatorii întâlnirii sunt Mircea Axente (Arad) şi Mihail Ghiberdel (Piteşti).



Sursa: gazetanoua.ro