Runda a XXVIII-a a actualului sezon al Ligii a III-a programează o nouă confruntare între echipe ale judeţului. FC Piatra Olt primeşte vizita formaţiei FC Caracal, în cadrul unei partide în care punctele puse în joc vor fi aprig disputate. În timp ce gruparea pregătită de Dan Oprescu vine după o serie de rezultate pozitive, formaţia aflată sub comanda lui Laurenţiu Urâtu a înregistrat în ultima perioadă trei eşecuri consecutive. Meciul poate fi deschis oricărui rezultat, însă alb-vişiniii au avantajul propriului teren, FC Piatra Olt pierzând o singură partidă în acest sezon acasă.
În tur, gruparea pregătită de Dan Oprescu a fost la un pas de victorie, însă un penalty dictat în minutul 88 al întâlnirii a făcut ca meciul să se încheie nedecis, scor 2-2. Mai mult decât atât, finalul confruntării nu a fost lipsit nici de incidente, după fluierul arbitrului producându-se o încăierare generală.
Meciul FC Piatra Olt-FC Caracal se va disputa cu începere de la ora 18.00. Întâlnirea va fi arbitrată de o brigadă condusă la centru de Marius Bîrzan (Târgu Jiu), ajutat la cele două tuşe de Gheorghe Dănăsel (Bumbeşti Jiu) şi Dănuţ Birău (Târgu Cărbuneşti). Observatorii partidei sunt Ion Săvulea (Târgu Jiu) şi Gheorghe Badea (Bucureşti).



Sursa: gazetanoua.ro