Şoferii care parchează pe cea mai importantă arteră de circulaţie din municipiul Slatina trebuie să-şi achiziţioneze tichete de parcare.
Angajaţii firmei Imobiliare Consloc, administratorul serviciului de parcare cu plată din municipiu, vor începe din nou blocarea roţilor autoturismelor care staţionează în parcările ocazionale pe bulevardul A.I. Cuza şi nu au tichete. Este vorba despre zona care este cuprinsă între intersecţia bulevardului A.I. Cuza cu strada Ecaterina Teodoroiu şi intersecţia bulevardului A.I. Cuza cu strada Prelungirea Tunari, atât pe stânga, cât şi pe dreapta.


Această activitate fusese sistată de la sfârşitul lunii iunie din cauza lucrărilor de introducere şi înlocuire a sistemului de alimentare cu apă şi canalizare care, timp de două luni, s-au desfăşurat în spatele blocurilor. Conducerea firmei a considerat că oamenii nu mai aveau unde să parcheze şi au transformat parcările ocazionale cu plată în parcări curente cu plată.

*

„De pe 17 noiembrie se va relua activitatea normală de taxare, blocare, ridicare a maşinilor care nu posedă tichet de parcare şi vinietă. Această măsură va fi comunicată conducătorilor auto prin fluturaşi, de două ori pe zi, începând de luni şi până la sfârşitul săptămânii viitoare”, a declarat Lucian Şuşală, directorul Imobiliare Consloc.



Sursa: gazetanoua.ro