Transferat de Pandurii de la Universitatea Cluj, atacantul Valentin Lemnaru este golgheterul celor de la Pandurii în acest tur cu patru goluri marcate. Înaintea meciului de azi cu U Cluj, Lemnaru spune că îşi doreşte foarte mult să joace la acest meci pe care vrea ca echipa sa să îl câştige. “În nici-un caz nu îmi doresc să „sar” peste etapa viitoare. Sunt profesionist, a trecut perioada „U” Cluj, a* venit la Pandurii, vreau să-mi fac cât mai bine treaba aşa că nu este nicio problemă să intru şi să joc cât pot de bine. Vom întâlni echipa de pe locul doi, dar dacă învingem vom trece înaintea lor. Rămâne de văzut ce vom face vineri. Noi sperăm din tot sufletul să câştigăm”, a spus Lemnaru care consideră acest meci ca fiind unul normal de campionat: “Nu ştiu dacă e un joc special, e un joc normal, de campionat. Nu pot să uit perioada cât am fost acolo, dar acum sunt la Pandurii şi o să joc cât pot mai bine. Nu am ce să demonstrez nimănui. Cât am fost acolo mi-am făcut datoria aşa cum încerc să fac oriunde mă duc să joc”.
Lemnaru recunoaşte că nu se aştepta ca echipa să ocupe un loc atât de bun în clasament după jumătatea turului: “Este adevărat, poate nimeni nu se aştepta la asta, dar, ţinând cont de locurile din clasament, se poate spune că este un joc pentru Cupele Europene. Va fi în mod cert un examen important pentru ambele echipe. Am observat că Pandurii are acum, după zece etape, mai multe puncte decât avea anul trecut după terminarea turului. Este meritul domnului Grigoraş, al nostru şi sperăm să adunăm mult mai multe puncte decât avem acum”.
Alături de* Stromajer şi* Vranjes, Lemnaru crede că poate bate recordul lui Vintilescu şi speră să dea mai multe goluri decât acesta în actualul sezon. Vintilescu deţine încă recordul de goluri marcate în Liga I de la promovarea în Liga I.



Sursa: jurnalulolteniei.ro