Americanul Louis Darby a susţinut primul meci al său pentru Energia Rovinari după revenirea la Târgu Jiu în deplasarea de la Sibiu. Revenit la Energia Rovinari, baschetbalistul atât de mult aşteptat de antrenorul Slobodan Nikolic nu a reuşit să ajute prea mult echipa la acest meci, gorjenii suferind un nou eşec împotriva lui CSU Atlassib, scor 115-78. CSU Sibiu nu mai marcase peste 100 de puncte într-un meci din sezonul 2009-2010, de aproximativ doi ani de zile, mai exact de 20 de luni.
Darby a fost trimis în teren chiar de la începutul partidei, luându-i locul în garnitura de start lui Brandon Fields care a avut probleme medicale şi a jucat foarte puţin.
Jucând cu numărul 13, baschetbalistul american care a mai evoluat la Energia Rovinari în două perioade diferite, a totalizat 14 puncte, 3 pase decisive şi o recuperare cu patru posesii pierdute şi trei greşeli personale. El avut un coeficient de 12 la eficienţă dar acest lucru nu a ajutat prea mult Energia care a suferit cel de-al treilea eşec din acest sezon.



Sursa: jurnalulolteniei.ro