Potrivit avocatei sale, Ramiro a avut de rezolvat probleme de afaceri în Capitală şi nu a avut timp să vină în faţa familiei tânărului care a murit în urma unui accident rutier provocat de el.

*

„Inculpatul nu este prezent, este în Bucureşti cu nişte probleme de serviciu. Se va prezenta cu siguranţă la următorul termen”, a spus avocata sa.


Acesta este al doilea termen al procesului la care Ramiro nu se prezintă, prima dată procesul fiind amânat pentru că inculpatul nu avea un apărător ales. Mai mult, el a solicitat strămutarea procesului, cererea sa urmând să fie analizată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pe 6 decembrie.


Ramiro Vasile a fost implicat, în noaptea de 18 spre 19 octombrie 2010, într-un accident, petrecut în apropiere de Pădurea Sarului. În timp ce mergea spre Craiova, autoturismul condus de Ramiro a lovit violent din spate maşina condusă de jandarmul Cristinel Voicu, în vârstă de 22 de ani, din Balş. Impactul a fost unul deosebit de violent pentru tânărul jandarm, el fiind transportat de urgenţă la Spitalul Floreasca Bucureşti, unde a fost imediat operat. Din păcate, creierul îi era foarte afectat, astfel încât eforturile medicilor au fost în zadar şi, la o săptămână de la accident, jandarmul a murit. Mama băiatului, aflată pe locul din dreapta în momentul impactului, a scăpat cu leziuni uşoare, la fel şi Ramiro şi însoţitoarea acestuia.



Sursa: gazetanoua.ro