Sanatate - Ceaiuri pentru corp, minte si suflet


  1. #1
    P.R. CraiovaForum's Avatar CraiovaForum are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    16-06-2004
    Varsta
    19
    Sex
    M
    Mesaje
    62,497
    Mesaje bazar
    18
    Putere Reputatie
    353
    Reputatie
    262
    Puncte CF
    0.0

    Post Sanatate - Ceaiuri pentru corp, minte si suflet

    În fiecare secundă, în lume se beau 15.000 de ceşti cu ceai. Zilnic, două miliarde de oameni degustă ceai, fie el alb, roşu, negru sau verde, fierbinte sau cu gheată, cu sau fără lapte. [...]

  2. #2
    Addicted! Demin2609 este o comoara de om Demin2609 este o comoara de om Demin2609 este o comoara de om Demin2609 este o comoara de om
    Data de inscriere
    03-12-2005
    Locaţie
    CRAIOVA
    Sex
    M
    Mesaje
    1,532
    Mesaje bazar
    360
    Putere Reputatie
    45
    Reputatie
    321
    Puncte CF
    50.0
    Usergroups:

    Exclamation Aş dori să continuăm acest subiect cu beneficiile pe care le poate avea!

    Ceaiul este, după cum spun multe institute de sănătate, un bun medicament ce ţine corpul uman în formă.

    Vreau să vă vorbesc despre beneficiile pe care le-am observat asupra mea şi asupra celor din jurul meu, ale acestui miraculos "medicament".
    Eu nu sunt o persoană sportivă, de obicei stau cu fundul în maşină sau pe scaun, exerciţii fizice nu am timp să fac, iar când am timp nu am chef.
    Am început să consum ceai cald sau rece îndulcit cu zahăr (în proporţii mici), din simplul fapt că îmi place la gust. Cu siguranţă aţi observat că apa de la robinet are un gust intens de clor şi nisip.
    Acum după câteva săptămâni de consum zilnic de ceai, pot să spun că am slăbit, ceea ce este chiar o performanţă mai ales când stai la birou sau acasă. Nivelul lichidelor băute a crescut, ceea ce înseamnă o mai bună funcţionare a rinichilor, culoarea urinei este diferită (idem pct. anterior), mă simt mai uşor, pot să urc scările fără efortul depus înainte (respiram mai greu), nu mai sunt aşa obosit după o zi de lucru, dorm mai bine, mă trezesc fără probleme dimineaţa, sunt mai atent... şi alte lucruri care îmi scapă acum.

    Beneficiile care le are asupra persoanelor alcoolice sunt fantastice! În familie am un bunic căruia îi plăcea să bea zilnic vin şi ţuică. Pot să spun cu mâna pe inimă că în momentul în care a băut ceai s-a lăsat de băutură!!! Mie nu mi-a venit să cred la început, dar aşa este! El a observat că după primul litru de ceai, în seara respectivă a reuşit să doarmă liniştit! Nu a mai sforăit tare, nu i se mai îneca gâtul. A doua zi a spus că nu mai are poftă să bea alcool! Ceea este un lucru minunat! Câte persoane şi-ar dori să se lase de acest obicei?
    Alte beneficii asupra organismului: a slăbit, traficul intestinal şi-a reluat activitatea sănătos, somnul, un sentiment de "uşurare" al organismului... Cu alte cuvinte o viaţă mai bună!

    Am dorit să vă împărtăşesc aceste informaţii deoarece eu consider că putem face o lume mai bună... pas cu pas! Doresc ca şi alte persoane care au probleme de sănătate să renunte la pastilele cheltuitoare de bani, şi să îşi îndrepte atenţia către medicamentele naturiste, au un aport benefic extraordinar asupra organismului.

    Cei ce sunt de aceeaşi părere şi cunosc astfel de cazuri vă rog să le postaţi aici... Eu nu spun să cumpăraţi ceaiul "x", orice ceai este bun, cu o singura condiţie, tratamentul să nu se întrerupă dupa o cană!

    Toate bune!
    101% essence
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: