Pandurii Târgu Jiu au deschis azi seria meciurilor amicale pe care echipele din Liga I le susţin în Antalya. Gorjenii au jucat în această seară pe unul dintre terenurile de la Susesi Sport Center cu echipa geermană de liga a doua Karsruher pierzînd jocul de debut al acestui stagiu.

Gorjenii de la Pandurii au început cu stângul seria meciurilor amicale din stagiul de pregătire din Antalya. Elevii lui Petre Grigoraş au pierdut* în această seară primul meci amical susţinut în stagiul de pregătire pe care echipa gorjeană îl susţine la Belek. Pandurii a fost învinsă de ultima clasată din 2 Bundesliga,* Karlsruher , scorul partidei fiind 0-1.
Antrenorul Petre Grigoraş a declarat că la meciurile amicale din prima parte a pregătirii nu este interesat de rezultate şi va folosi toţi jucătorii din lot, inclusiv cei aflaţi în probe. “La aceste meciuri din prima perioadă de pregătire nu mă interesează deloc rezultatele. Mă interesează să îşi dea seama jucătorii la ce nivel sunt şi cât mai au de tras pentru a ajunge la forma maximă”, a spus antrenorul echipei Pandurii pentru site-ul oficial, precizând că fiecare jucător care va intra pe teren va juca câte 45 de minute: “Aşa că nu voi urmări* rezultatul ci să văd fiecare jucător cel puţin 45 de minute la fiecare meci. Iar în partea a doua a cantonamentului vom încerca să conturăm prima echipă şi să vedem cu ce echipă vom aborda returul”.Tehnicianul gorjenilor a mizat la acest prim meci pe toţi jucătorii apţi de joc în acest moment, doar doi dintre cei din lotul de 25 de fotbalişti nefiind trimişi pe teren, Mingote şi Maxim.

Andrei Vasilescu



Sursa: jurnalulolteniei.ro