După victoria obţinută în runda precedentă, în faţa propriilor suporteri, în confruntarea cu Damila Măciuca, Sportul Vişina primeşte vizita satelitului celor de la Pandurii Târgu Jiu. Gruparea pregătită de Marius Stoica speră să continue seria succeselor înregistrate acasă şi să obţină cele trei puncte. Oficialii formaţiei din sudul judeţului sunt încrezători într-un rezultat bun, în ciuda problemelor de lot apărute.

*

„Lotul este destul de subţire pentru acest meci, dar asta nu ne împiedică să jucăm şi să câştigăm. Va fi un meci normal, de campionat, copiii aceia sunt destul de bunicei, sperăm să nu avem parte de vreo surpriză neplăcută”, a declarat directorul sportiv al celor de la Sportul Vişina, Adrian Rafailă.

Probleme majore de lot

Pentru partida cu Pandurii II Târgu Jiu, antrenorul Marius Stoica nu va putea conta pe serviciile unor jucători importanţi în angrenajul echipei. Matei, Mihalache, Mihai, Stănescu sunt în continuare accidentaţi. De asemenea, Dumbravă acuză probleme medicale, prezenţa sa în confruntarea cu gruparea gorjeană fiind incertă. Mai mult decât atât, Florin Aria este suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene.


Meciul se va disputa sâmbătă, cu începere de la ora 14.00, pe stadionul Sportul. Întâlnirea va fi arbitrată de o brigadă condusă la centru de Claudiu Tomoiagă (Râmnicu Vâlcea), ajutat la cele două tuşe de Ionuţ Zăhăroiu (Băbeni) şi Simona Sima (Râmnicu Vâlcea). Observatorii confruntării sunt Viorel Ilie (Bucureşti) şi Mihail Ghiberdel (Piteşti).



Sursa: gazetanoua.ro