Etapa a XII-a a Ligii a III-a aduce faţă în faţă cele două reprezentante ale judeţului, meciul FC Caracal-Sportul Vişina putând fi catalogat un derby al orgoliilor. Aflate la jumătatea clasamentului, cele două formaţii au nevoie de puncte pentru a mai spera la primul loc.


În timp ce gruparea pregătită de Marius Stoica nu a anunţat oficial un obiectiv îndrăzneţ, formaţia aflată sub comanda lui Iordan Eftimie mai speră încă la promovare, deşi diferenţa de prima clasată este foarte mare. Prin urmare, FC Caracal nu îşi poate permite paşi greşiţi pe teren propriu.


„Cu Vişina este un simplu meci”

Preşedintele celor de la FC Caracal, Stelian Veselin, nu consideră partida cu Sportul Vişina mai presus decât alte meciuri, acesta fiind de părere că nu există rivalităţi între cele două cluburi.

*

„Cu Vişina e un simplu meci. Nu sunt orgolii, cel puţin eu nu am ambiţii cu ei... Nu ştiu dacă pornim favoriţi, dar e un meci acasă şi normal ar fi să continuăm această serie, să nu dăm cu piciorul. Ne pregătim pentru un joc ca oricare altul, să câştige cei mai buni, adică noi”, a declarat Veselin.

„Cel mai bun să câştige”

Antrenorul celor de la Sportul Vişina, Marius Stoica, este de părere că partida este deschisă oricărui rezultat. Tehnicianul a declarat că nu există alte orgolii în afara dorinţei obţinerii punctelor puse în joc.

*

„Ambiţie există, pentru că fiecare îşi doreşte să câştige, dar nu se pune problema de rivalităţi. Este o etapă normală de campionat, nu văd de ce ar fi orgolii, noi nu tragem la promovare, ei nu ştiu ce mai pot salva pentru că distanţa este foarte mare faţă de Rovinari. Cel mai bun să câştige, iar la final ne vom strânge mâna”, a precizat Marius Stoica.


Meciul se va disputa pe stadionul „Parc” cu începere de la ora 14.00 şi va fi arbitrat de o brigadă din Bucureşti, condusă la centru de Horia Mladinovici, ajutat la cele două tuşe de Lucian Stamanichi şi Rareş Căpăţineanu. Observatorii întâlnirii sunt Victor Cojocaru (Craiova) şi Petre Pană (Gorj).



Sursa: gazetanoua.ro