Calotescu: „A fost mai mult un meci de antrenament”
Formaţia antrenată de Mateo Calotescu a îndeplinit formalitatea de a învinge cea mai slabă clasată a campionatului, FC Balş. Unirea Turia s-a impus cu scorul de 6-2 după patru goluri înscrise de Şerban, unul de Florea Calotescu şi unul de Matei.


„A fost mai mult un meci de antrenament, am jucat cu mai multe rezerve şi am condus ostilităţile de la început până la final. FC Balş a jucat cu o echipă de copii, dar dacă vor păstra acest format încă 3-4 ani, sigur vor face performanţă, mai ales că am auzit că majoritatea jucătorilor sunt din Balş. Acum ne pregătim pentru etapa următoare, când vom întâlni Vedea Văleni. Vom merge acolo pentru a câştiga, dar în acelaşi timp aşteptăm şi pasul greşit al celorlalte echipe care se bat pentru baraj”, declară Mateo Calotescu.


Potcoava, o nouă victorie



Petrolul Potcoava continuă să se menţină în fruntea Ligii a IV-a după o nouă victorie, de această dată obţinută pe terenul celor de la Rotunda. Echipa lui Manuel Enăchioaia s-a impus cu scorul de 2-0 după golurile înscrise de Amza.


„A fost un meci dificil, dar este bine că am reuşit să obţinem cele trei puncte care să ne menţină pe primul loc. În repriza a doua au avut şi ei numeroase ocazii. Vremea a fost bună, condiţiile de joc, de asemenea, bune. Rămâne să vedem dacă vom juca următoarea etapă cu Dăneasa, pentru că am înţeles că astăzi nu s-ar fi prezentat. Noi ne gândim deja la partida de peste două săptămâni cu Grădinile”, spune Enăchioaia.


Culcescu: „Putea fi 7-0, dar am ratat foarte mult”


Viitorul Grădinile, o altă formaţie care se bate la titlu, a reuşit victoria în deplasare, la Vişina. Echipa antrenată de Liviu Culcescu a reuşit să se desprindă de un scor alb abia după pauză, pe fondul mai multor ratări. Golurile înscrise de Oprea, Gavrilă şi Colac au adus o nouă victorie formaţiei de la Grădinile, care o menţine în primul trio.


„Am ratat foarte mult, putea fi 7-0, dar vântul şi-a spus cuvântul în prima repriză. Când am schimbat direcţia de atac s-a schimbat situaţia pe tabela de marcaj. Acum ne pregătim de meciul cu Rotunda, echipă care s-a mobilizat la fiecare meci disputat împotriva noastră. Faptul că suntem comune învecinate aduce un orgoliu în plus, motiv pentru care în ultimii doi ani am obţinut numai egaluri în meciurile cu Rotunda”, spune Culcescu.


Felix Bercea: „Stoicăneşti are cel mai bun lot, dar nu cea mai bună echipă”


Ştiinţa Drăgăneşti a umilit Recolta Urzica pe propriul teren. Elevii lui Gheorghe Anghel (zis Felix Bercea) au trecut de adversar cu scorul de 7-0, după trei reuşite ale lui Florin Anghel, două ale lui Frunză, şi câte una pentru Holtea şi Zorzoliu.


„Meciul a fost la discreţia noastră, acum ne gândim deja la următoarea etapă, în care cred că întâlnim cel mai bun lot din Liga a IV-a. Recolta Stoicăneşti are cu siguranţă cel mai bun lot, iar la salarii cred că dau de trei ori mai mult decât dădeau anul trecut. Au 4-5 jucători de divizia C, cum sunt Velica, Oprea, sau Niculescu. Jucăm cu cel mai bun lot, dar nu cu cea mai bună echipă. Sper să obţinem un rezultat bun”, spune Felix.



Sursa: gazetanoua.ro