Echipele feminine de baschet si handbal al SCM-ului au obținut ieri două victorii importante.





La baschet, echipa condusă de antrenorii Liviu și Daniela Manea a câștigat, scor 95-67 (25–16, 22–10; 27–20, 21–21), împotriva formației C.S. Olimpia București, meci disputat în Sala Sporturilor ”Ion CONSTANTINESCU”. Pentru formația craioveană cele mai multe puncte le-a înscris Andreea Ștefan, 17. Partida s-a desfășurat în cadrul etapei a VI-a a Ligii Naționale la baschet.


La finalul întâlnirii, Liviu Manea, antrenor S.C.M. CRAIOVA, a declarat: ”*Un meci pe care l-am câștigat la o diferență confortabilă, dar în care nu sunt mulțumit pe deplin de cum s-a prezentat echipa. Ne așteaptă două jocuri grele, la*Alba Iulia*șiAlexandria, și acolo trebuie să fim mult mai concentrați și exacți. Sunt două partide grele pe care la fel de bine le putem pierde, dar și câștiga. Numai de noi depinde cum vom aborda aceste meciuri și sper să avem două jocuri reușite.*”


S.C.M.CRAIOVA*Andreea Adelina Ștefan*– 17 p,*Elsara Bettice Grrer*– 13 p,*Natașa Mikic*– 12 p, Carla Donette Bartte – 20 p,Brandie*Hoskins*– 20 p.


Au mai jucat:*Andreea Larisa Gligă – 2 p, Andra Maria Manea – 2 p, Janina Maria Simionca – 7 p, Cristina Irina Gavrilă, Irina Borș – 2 p, Carmen Ioana Bonciog, Daria Niță.


La handbal, fetele conduse de Bogdan Burcea, au căștigat un meci amical disputat la București contra formației C.S.M., scor 31-2 (16-14). După meci, antrenorul echipei din Bănia a declarat că ”a fost un meci de pregătire reușit, în care am rulat tot lotul. Un meci bun care ne dă speranțe pentru jocul de campionat de la Ploiești, unde mergem cu gândul de a reuși primele puncte în acest campionat.”


Mâine joacă baieții la volei


*Luni, 31 octombrie, voleibaliștii craioveni înfruntă acasă formația Explorări Baia-Mare, de la ora 17, în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu”. Meciul este transmis pe Digisport.


Andrei Săvulescu




Sursa: jurnalulolteniei.ro