14 motive sa vizitezi Santorini


  1. #1
    P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-06-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    3,093
    Mesaje bazar
    10
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    933
    Puncte CF
    41.0

    14 motive sa vizitezi Santorini

    Te îmbie cu degustări de vinuri, cu insuliţe pitoreşti şi înot în peşteri. În august asişti la un spectacol de lumină şi culoare pe calderă unde sărbătoreşti vulcanul!

    1. Vizitează oraşul post-minoic Akrotiri, cu desenele magnifice pe pereţi, folosite de tot mai mulţi localnici pentru a-şi decora casele.

    2. Fii oaspetele Muzeului preistoric din Thira, care găzduieşte descoperiri arheologice datând din epoca neolitică până în secolul XVII. Este al doilea muzeu preistoric din Grecia, după cel din Vergina. Muzeul Arheologic cu descoperirile sale din perioada romană merită, de asemenea, vizitat.

    3. Alege o minicroazieră cu barca pentru a vizita insuliţele Kammeni şi Thirasia. Este cel mai dificil drum, trebuie să mergi pe craterul vulcanului timp de 30 de minute din portul New Kammeni unde acostează barca. Ai nevoie de haine în culori deschise şi de cremă de protecţie solară. De asemenea, trebuie să ai la tine multă apă şi pantofi comozi.

    4. Înoată în apele binefăcătoare ale izvorului Piges Thermes, situat în Vechiului Kammeni. Aici te învăluie aerul cald.

    5. Admiră casele şi spaţiile care au fost sculptate pe partea verticală a vulcanului şi plimbă-te de-a lungul caselor tradiţionale în satele tradiţionale Imerovigli şi Oia!

    6. Asistă la săbătoarea vulcanului în 15 august, când focuri de artificii sunt aprinse pe crater, aproape de navele ancorate. Este o explozie vizuală, iar caldera este luminată peste 30 de minute.

    7. Cei mai aventuroşi se pot arunca în mare de pe stânca Sf. Nicolae, în Ammoudi.

    8. Vizitează monumentele bizantine al insulei, cum ar fi Panagia Mesa Gonias, St. Nicolas – Mănăstirea femeilor şi Profetul Ilias – mănăstirea bărbaţilor cu Muzeul Folclorului Ecleziastic.

    9. Urcă-te pe stânca istorică Skaros, în Imerovigli! Priveşte apusul de la Mănăstirea Profetul Ilias!

    10. Bucură-te de o degustare de vinuri la fabrica de vinuri Rousos din Kamari. Plimbă-te pe strada care face legătura între capitala Fira şi Oia şi savurează bunătăţile de la cantina situată acolo unde strada se îngustează între Imerovigli şi Oia.

    11. Alege plajele Pori şi Katharos pentru înot. Au cele mai bune baruri cu muzică impresionantă şi cele mai bune cocktail-uri la apus. Barurile au o atmosferă fantastică şi noaptea.

    12. Explorează drumul care duce de la Vechea Thira la Panagia Perissas (vei întâlni mulţi turişti care cunosc istoria grecilor, iar urcarea şi coborârea sunt mult mai plăcute, vei dobândi o mulţime de cunoştinţe istorice).

    13. Mănâncă “Ksilouristos” – cod tăiat în fâşii şi servit cu o salată delicioasă la taverna “Paradisos” din Mpaksedes.

    14. O experienţă unică: să înoţi în peştera Spilia de pe plaja Mesa Pigadia. Pe drumul de la Faros Akrotiriou (Farul din Akrotiri), virează stânga şi la capătul drumului există o singură tavernă cu câteva scaune pe plaja cu pietricele fine. Înoată spre est, spre stâncă şi urmează semnul “la peşteră”. Apele de smarald au nisip fin şi 20 de metri mai departe ajungi pe Plaja Albă Aspri Paralia!


  2. #2
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Daca era Udrea la turism poate mai aveau o sansa...asa sunt "0"!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: