152.000 de masini circula pe soselele Doljului. 45 dintre ele sunt autoturisme de lux


  1. #1
    P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-06-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    3,093
    Mesaje bazar
    10
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    933
    Puncte CF
    41.0

    152.000 de masini circula pe soselele Doljului. 45 dintre ele sunt autoturisme de lux

    CRAIOVA. Numărul de maşini înmatriculate la nivelul judeţului Dolj este de 152.000. Un procent de 67 la sută dintre acestea îl găsim numai în Craiova. Doljenii conduc 45 de autoturisme de lux: 27 Porsche, 15 Lexus şi 3 Ferrari. Maria Vasile, comisar la Serviciul Permise şi Înmatriculări ne-a mai declarat că doar 15 autoturisme sunt de tip ecologic.

    Potrivit ultimelor date înregistrate la Serviciul de Înmatriculări şi Permise, la nivelul judeţului sunt înmatriculate 152.000 de vehicule, cu un număr de aproximativ 100.000 de maşini pe care le găsim numai în Craiova. “20.000 de maşini aparţin societăţilor comerciale, restul fiind înmatriculate pe persoane fizice”, declară comisar Maria Vasile, din cadrul S.Î.P. Dolj. Tinând cont că, potrivit datelor furnizate în urma recensământului populaţiei, în Craiova trăiesc 246.505 locuitori, am putea spune că numărul de maşini este destul de mare. De aici ne gândim şi la gradul de poluare al oraşului. “Maşinile ecologice nu sunt pentru buzunarul craiovenilor, probabil, din moment ce avem, la nivel de judeţ, doar 15 maşini cu poluare 0”, mai spune Maria Vasile.
    Atunci când vine vorba de maşini de lux, pe şosele judeţului întâlnim 27 Porsche, 15 Lexus şi 3 Ferrari. Înmatriculate.

    “Evident că nu vorbim de maşinile aduse din cine ştie ce ţară care rămân cu numerele lor, ci de maşini înmatriculate. Poate că nu toate mai sunt acum în ţară, pentru că proprietarii le pot înregistra aici, preferând că meargă cu ele în străinătate”, mai spune comisarul Maria Vasile.

    Programul Rabla 2011 a contribuit din nou la înnoirea parcului auto. Chiar dacă, din cauza crizei, numărul de maşini achiziţionate prin programul guvernamental a fost mai mic cu circa 10 procente faţă de anul trecut.

    *************

  2. #2
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: