4500 de persoane din Olt si Dolj concureaza pentru 400 de posturi la fabrica IAC Bals


  1. #1
    P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-06-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    3,093
    Mesaje bazar
    10
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    933
    Puncte CF
    41.0

    4500 de persoane din Olt si Dolj concureaza pentru 400 de posturi la fabrica IAC Bals

    Directorul de resurse umane de la fabrica de piese auto ce aparţine grului IAC de la Balş-Olt, Andreea Popa, a anunţat azi, în cadrul unei conferinţe de presă, că pentru posturile scoase la concurs pentru fabrica de subansamble s-au depus 4500 de CV-uri.

    “45 la sută dintre cei care au depus CV-uri la noi sunt din Balş, iar restul din Slatina şi Craiova. S-au evaluat 300 de persoane dintre cei care au depus cv-uri şi 26 au fost selectaţi pentru posturile de operatori. În perioada următoare vom mai chema o altă tranşă dintre cei care şi-au depus la noi cv-urile. Până la sfârşitul acestui an vom face 80 de angajări. În prezent, am angajat 15 oameni”, a declarat Andreea Popa. Potrivit acesteia, pentru cei care vor fi din alte locaţii, precum Craiova se va pune la dispoziţie transport.

    International Automotive Components Group, unul dintre principalele grupuri care furnizează piese pentru Ford Motor Company va investi 58 milioane de euro în fabrica de producţie de tip greenfield de la Balş, judeţul Olt. Fabrica va produce planşe de bord, panouri de portiere, capitonaje de plafon şi alte garnisaje pentru uzina Ford de la Craiova. În cadrul fabricii de la Balş vor fi angajaţi 400 de oameni. Pentru deschiderea uzinei, IAC a primit un ajutor de stat în valoare de 17 milioane de euro din partea Guvernului român. Uzina IAC din Romania a cărei construcţie a început încă din februarie, va avea o suprafaţă de 15.000 de metri pătraţi şi va deveni un centru de competentă pentru companie. IAC beneficiaza de tehnologie de ultimă oră. IAC va colabora cu universităţile din regiune pentru a demara programe de studiu în contextul educării forţei de muncă şi a dezvoltarii abilitatilor tehnice şi comerciale în zonă.


  2. #2
    Member v4lenthyno's Avatar v4lenthyno este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    16-07-2007
    Sex
    M
    Mesaje
    179
    Mesaje bazar
    318
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    44
    Puncte CF
    4.5
    ha, parca era vb pana la sf anului de cateva sute de angajari...sa inteleg ca restul sunt lasati in stand by pentru anul viitor ? Oricum aia 15 oameni 99,9% erau alesi dinainte !
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    De-al casei turbo diesel's Avatar turbo diesel este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    10-05-2009
    Locaţie
    Balș
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    338
    Mesaje bazar
    1990
    Putere Reputatie
    32
    Reputatie
    22
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    ,,alesi dinainte''? Ai dovezi? Nu vorbi daca nu stii...Asta e meteahna nostra...Ca la fotbal: daca n-am invins,de vina e arbitrul,antrenorul,vantul,supoterii,poarta ca era prea mare,dar niciodata noi!
    Last edited by turbo diesel; 18-06-2011 at 17:05.

    ,,Mai bine taci și dai senzația ca ești prost decât sa vorbești și sa spulberi orice îndoială !''

  4. #4
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7
    de apreciat este ca Bals a reusit sa aduca o firma mare in timp ce Craiova FAIL

    fiind concurenta atat de mare o sa fie presiuni destul de mari asupra celor care fac angajari, dar cred ca fac fata si ca 99 % sunt angajati pe bune.
    Pana la proba contrarie cred ca e pe bune
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: