5.000 de angajati ai MAI au picat testul de evaluare


  1. #1
    P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-06-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    3,093
    Mesaje bazar
    10
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    933
    Puncte CF
    41.0

    5.000 de angajati ai MAI au picat testul de evaluare

    Peste 5.000 de angajaţi ai Ministerului Administraţiei şi Internelor nu au promovat examenele de evaluare pentru stabilirea numărului de cadre disponibilizate în cadrul procesului de reorganizare a instituţiei a declarat, ieri, ministrul Traian Igaş. Potrivit acestuia, concursurile s-au desfăşurat sub supravegherea şi coordonarea şefilor de arme şi, cel mai probabil, evaluările se vor încheia la mijlocul lunii septembrie.

    Ministrul a spus că au fost scoase la concurs 38.850 de posturi, pentru care au fost puse la dispoziţie aproape 47.000 de persoane. La examene s-au înscris aproape 42.000 de angajaţi, iar 36.069 au promovat probele de concurs. Alţi 5.105 nu au promovat examenul, iar peste 700 nu s-au prezentat. În urma evaluărilor au fost depuse aproape 250 de contestaţii, din care 187 au fost respinse, 30 au fost admise, iar 25 sunt încă analizate.

    Ministrul Igaş a subliniat că, după încheierea concursurilor, la începutul lunii octombrie, Ministerul Administraţiei şi Internelor va avea un număr de angajaţi mai mic cu 10.000.

    La rândul său, şeful Poliţiei Române, Liviu Popa, a declarat că în instituţia pe care o conduce mai sunt scoase la concurs 460 de posturi, iar numărul celor care mai trebuie să fie disponibilizaţi este de 73.

    Ministrul Internelor, Traian Igaş, declara, în 2 august, că aproximativ 30.000 de oameni din MAI au intrat „pe pile”, iar în ultimii 13 ani au fost angajate 63.500 de persoane care nu au pregătire militară, 10.000 dintre acestea urmând să plece până la sfârşitul lunii septembrie. Totodată, ministrul a precizat că jumătate dintre cei peste 63.000 ocupă o funcţie pentru care nu au o pregătire sau experienţă şi au fost angajaţi din aceste „surse externe”.

    cvlpress.ro

  2. #2
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Eu tot nu cred ca angajati au fost admisi dupa competente!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: