53 de morti intr-un accident feroviar in India


  1. #1
    P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-06-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    3,093
    Mesaje bazar
    10
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    933
    Puncte CF
    41.0

    53 de morti intr-un accident feroviar in India

    Cel puţin 53 de persoane, printre care se numără şi un suedez, au murit într-un accident feroviar produs duminică, în nordul Indiei, la 150 de kilometri de oraşul Lucknow (statul Uttar Pradesh), potrivit unui nou bilanţ publicat ieri de presa indiană. “Până acum au fost recuperate 53 de trupuri neînsufleţite, printre care se află şi cel al unui cetăţean suedez. Alte circa 250 de persoane se află la spital”, a declarat un reprezentant al poliţiei, citat de agenţia de presă PTI. Trenul transporta 1.000 de persoane şi 15 dintre vagoane au deraiat în timp ce garnitura se deplasa cu viteza de 108 kilometri/oră.

    Căile ferate indiene, administrate de stat, asigură transportul pentru 18,5 milioane de persoane în fiecare zi şi rămân principalul mijloc de transport pentru distanţe lungi. În fiecare an, în India se înregistrează circa 300 de accidente feroviare.

    Sursa: cvlpress.ro
    53 de morti intr-un accident feroviar in India Fisiere atasate india-accident-feroviar-afp.jpg  

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: