A inceput constructia celui de-al saptelea Hotel de Gheata


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    A inceput constructia celui de-al saptelea Hotel de Gheata

    La peste 2.000 de metri altitudine, la Bâlea Lac, a început construcţia unui nou hotel de gheaţă, relatează Capital. Designul şi denumirile camerelor au la bază tema noului proiect “Ice Sounds” (Sunete de Gheaţă); fiecare cameră este denumită după un gen muzical, iar decorul este inspirat din diferite elemente muzicale.
    Este pentru al şaptelea an consecutiv când turiştii vor putea petrece o noapte pe un pat de gheaţă, într-un hotel exclusivist. Ineditul hotel are şi în acest sezon o formă apropiată de cea a construcţiilor din anii trecuţi – este compus din 10 camere cu pat dublu, un hol central de dimensiuni mari prevăzut cu mese si scaune din gheaţă la care se pot servi diverse preparate speciale pe farfurii din gheaţă, plus un bar.
    Noutatea sezonului la Bâlea Lac este construirea “satelitului“ de lângă “Hotel of Ice”. Acesta este o construcţie de tip molecular, formată din patru încăperi de tip “iglu” legate între ele, unde turiştii vor putea petrece o noapte asemenea eschimoşilor. Potrivit proiectului, vor fi patru igluuri unite, dispuse stelar – trei vor fi folosite ca dormitoare, iar al patrulea ca hol comun de intrare. Fiecare igluu-dormitor va fi dotat cu un pat dublu din gheaţă, acoperit cu scânduri, saltele , aşternut, saci de dormit şi blănuri de oaie.
    100 de turişti, majoritatea englezi, şi-au făcut deja rezervări pentru această iarnă. Hotelul de Gheaţă va fi inaugurat de Crăciun.

    A inceput constructia celui de-al saptelea Hotel de Gheata Fisiere atasate 1324275603hotel-272x300.jpg  

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: