A vorbit Mititelu? Se strange latul, Mircea Sandu! La cine vin mascatii?


  1. #1
    P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-06-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    3,093
    Mesaje bazar
    10
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    933
    Puncte CF
    41.0

    A vorbit Mititelu? Se strange latul, Mircea Sandu! La cine vin mascatii?

    Ceea ce miercuri părea doar o simplă interogare a lui Mircea Sandu a sediul D.N.A., care a ţinut totuşi două ore, astăzi a căpătat cu totul alte conotaţii. Recentele afirmații ale lui Adrian Mititelu, finanțatorul Universității Craiova, la ieșirea de la audierile DNA sunt privite acum într-o altă lumină, mai ales după ce Mitică Dragomir și Mircea Sandu par a fi devenit țintele procurorilor.

    Procurorii D.N.A. i-au stricat somnul şefului F.R.F., Mircea Sandu fiind vizitat la ora 6:00 la actualul domiciliu. Procurori DNA au solicitat şi ridicat unele documente din casa lui Mircea Sandu. De asemenea, tot în această dimineaţă, procurorii au descins şi la sediul FRF de unde au ridicat mai multe documente.

    În mod surprinzător, Mircea Sandu a negat informațiile: “Minciuni, minciuni, minciuni. Se ştie foarte bine că nu a fost DNA-ul nici la sediul FRF, nici la mine acasă. Poate au fost în lipsa mea, dar eu nu ştiu nimic. O să facem un comunicat de presă şi veţi afla mai multe. Mai bine v-aţi duce la Mititelu (n.r. – finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu) că acolo s-ar putea să fie”.

    Acţiunile procurorilor sunt legate atât de cazul ”Mită pentru arbitrii”, cât şi de plângerea penală făcută de Adrian Mititelu.

    Acţiunea de astăzi a procurorior DNA, după audierea de ieri a lui Mircea Sandu, de unde preşedintele F.R.F. nu a ieşit deloc vesel, dau impresia că D.N.A.-ul ia în serios ceea ce se întâmplă în fotbalul românesc şi că are şi puterea de a curăţa această instituţie care ani buni de zile s-a crezut imună în faţa legislaţiei şi justiţiei române.

    Cristian Ene, avocatul lui Mircea Sandu: ”Procurorii au cerut mai multe documente privind modul de delegare a arbitrilor şi regulamente ale F.R.F., acte ce puteau fi comunicate fie pe fax, fie prin predare directă. Cele două instituţii au decis ca documentele să fie predate direct.”

    Dumitru Dragomir, preşedinte L.P.F.: ”Nu ştiu despre ce este vorba, nu dau drumul la TV, nu ştiu nimic nimic. Procurorii caută probe, nouă ne-au cerut de aici şi le dăm. DIICOT şi DNA ne-au cerut, noi le dăm. S-au dus avocaţii noştri şi le-au dus toate documentele de până acum, de la toate meciurile jucate în ultimii ani, transferuri de jucători, de la Timişoara, fostul FC Naţional, dar nu ştiu dacă am voie să spun astea.”

    Acţiunea DNA este complexă având în vedere că la sediul instiutuţiei au fost chemaţi pentru audieri foşti sau actuali membrii ai C.C.A.. Ultimul chemat, în această dimineaţă – Dan Petrescu ”Fibră” – cel care în sezonul 2010–2011 a condus Departamentul Delegări în cadrul Ligii I.

    Dan Petrescu: ”Am fost chemat ca martor. Am explicat delegările, modul în care se trimit arbitrii la meciuri. Nu am simţit vreo presiune din partea anchetatorilor, la fel cum nu am simţit nici cînd puneam arbitri.”

    *************

  2. #2
    Insane reliviu's Avatar reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta
    Data de inscriere
    23-01-2006
    Varsta
    49
    Sex
    M
    Mesaje
    5,323
    Mesaje bazar
    4989
    Putere Reputatie
    64
    Reputatie
    1014
    Puncte CF
    4.5
    Usergroups:
    nu ar strica putina curatenie la frf
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Senior Member Laurentiu2307's Avatar Laurentiu2307 este un nume cunoscut tuturor Laurentiu2307 este un nume cunoscut tuturor Laurentiu2307 este un nume cunoscut tuturor Laurentiu2307 este un nume cunoscut tuturor Laurentiu2307 este un nume cunoscut tuturor Laurentiu2307 este un nume cunoscut tuturor Laurentiu2307 este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    16-11-2006
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje
    840
    Mesaje bazar
    130
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    869
    Puncte CF
    22.5
    Usergroups:
    este o caracatita, degeaba tai unul-doua tentacule...

  4. #4
    Junior JoeBlack's Avatar JoeBlack este cel mai nesuferit user de pe acest forum JoeBlack este cel mai nesuferit user de pe acest forum
    Data de inscriere
    18-02-2008
    Locaţie
    undeva in Africa
    Sex
    M
    Mesaje
    92
    Mesaje bazar
    479
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -142
    Puncte CF
    18.0
    culmea ar fi sa fie arestat careva mai mult de 6 luni(asa pt ca circul sa fie vazut)...si asta la rahova( 4 stele)! ne uitam toti sa se intample ceva rau cu cineva, nu vedem mai aproape. coruptia o sa subminze statul si o sa patim ca si grecii(pe scurt)....si de unde incepe coruptia!? de la mine, de la tine de la altu.ai o firma? mica? mare? in fond nici nu conteaza, iti platesti contributiile la stat? toti faca asta? si se continua cu "politicieni astia nu s-au mai saturat sa fure?".... si nu dau vina pe nimeni, ne sta doar in fire sa fim asa.
    Daca nu esti de acord cu parerea/anuntul cuiva, poti posta la vedere parerea ta si poate te consideram destept. Poate chiar esti mai destept si noi o sa incercam sa intelegem. Nu fi laș sa dai un BAD REP doar pt simplu motiv ca te simti frustrat ca nu te poti exprima. Comunistii faceau acelasi lucru ca si tine.daca esti cine cred eu: ti-am f*tut sotia doar pt ca ea iti dadea bad rep in domeniu
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: