În dimineaţa zilei de ieri, în jurul orei 04.00, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident de circulaţie, iar conducătorul auto suspectat a se face vinovat de eveniment a părăsit locul faptei.
Oamenii legii ajunşi la faţa locului au stabilit faptul că, pe strada Brestei din municipiu, în timp ce C.GABRIEL, 29 de ani, din localitate conducea un autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi, părăsind partea carosabilă către stânga, a lovit un pod.
Imediat după producerea evenimentului acesta a părăsit zona, fiind ulterior depistat de poliţiştii craioveni. C.GABRIEL a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar din cercetări a rezultat faptul că acesta are dreptul de a conduce autovehicule suspendat.
Din accident rezultat rănirea gravă a S.I., de 17 ani, din comuna Sopot şi rănirea uşoară a lui I.MIHAIŢĂ, 23 de ani, din Craiova şi R.V., de 14 ani, din comuna Breasta, toţi pasageri în autoturism.
În cauză au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale şi sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere cu permis suspendat şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.