Aseară, în jurul orei 22:30, pe D.N. 55, în localitatea Sadova, A.GHEORGHIŢĂ, 43 de ani, din localitate în timp ce conducea o autoutilitară nu a adaptat viteza de deplasare în curbă la stânga şi în condiţii de carosabil umed a părăsit sensul de mers lovind un pom.
Din accident a rezultat rănirea gravă a lui G.ALIN, 23 de ani, din comuna Sadova, pasager în autoutilitară, care a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova pentru acordarea de îngrijiri medicale.

​Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,57 mg/ l alcool pur în aerul expirat şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
​De asemenea, din cercetările efectuate a rezultat faptul că doljeanul de 43 de ani nu posedă permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte autoutilitara implicată în eveniment.

​Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducere cu permis necorespunzător.