Accident de circulatie grav


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Accident de circulatie grav

    În dimineaţa zilei de ieri, la ora 08.10, pe DN 56, între localităţile Giubega şi Galicea Mare, P.IOAN, 57 de ani, din Poiana Mare în timp ce conducea un autoturism din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum (polei), a derapat, intrând pe sensul opus de circulaţie a fost acroşat de un microbuz condus de B.GIGEL, 52 de ani, domiciliat în comuna Corlate, judeţul Dolj.
    Din accident a rezultat accidentarea gravă a NICOLETEI P., 40 de ani, din Craiova şi rănirea uşoară a ELIANEI P. şi ADINEI N., ambele de 23 ani, din Craiova, victimele aflându-se în microbuz.
    În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală şi sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

    Recomandări ale poliţiştilor rutieri:
    1. Poliţiştii recomandă conducătorilor de vehicule să circule cu viteză redusă, adaptată permanent condiţiilor concrete din trafic.
    2. Conducerea cu viteză redusă, chiar dacă starea drumului poate părea bună iniţial, deoarece de-a lungul traseului poate apărea polei pe carosabil.
    3. Schimbarea pneurilor de vară cu cele de iarnă, întrucât compoziţia specială a cauciucului pentru iarnă asigură o mai bună aderenţă şi asigură o distanţă de frânare mai scurtă.
    4. Verificarea bateriei şi a stării instalaţiei de iluminat, ele fiind de ajutor în trafic, dar şi verificarea stării instalaţiei de încălzire, a nivelul antigelului, a ştergătoarele de parbriz şi a jetului de apă este foarte importantă.
    5. Pietonilor li se recomandă să-şi sporească atenţia, atât în timpul deplasării, cât şi în momentul traversării arterelor rutiere care obligatoriu trebuie făcută doar prin locurile special amenajate şi după o temeinică asigurare.
    Accident de circulatie grav Fisiere atasate PB230232.jpg   PB230233.jpg   PB230234.jpg  
    Last edited by Moderator; 24-11-2011 at 11:54.

  2. #2
    Member CMCristian a avut ceva conflicte in trecut
    Data de inscriere
    29-10-2008
    Sex
    M
    Mesaje
    115
    Mesaje bazar
    334
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -6
    Puncte CF
    0.0
    Care este autoturismul ca eu vad 2 microbuze???
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de CMCristian Vezi mesajele
    Care este autoturismul ca eu vad 2 microbuze???
    Tot autoturism l-au considerat
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: