Accident grav la Pielesti


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Accident grav la Pielesti

    Un grav accident de circulaţie s-a petrecut, ieri după-amiază, la ieşirea din localitatea Pieleşti, către Balş. Un utilaj compactor a căzut de pe platforma trailerului cu care era transportat, a lovit un autoturism Audi, pe care l-a proiectat pe contrasens, unde s-a ciocnit cu o Dacie care circula regulamentar. Şoferul Daciei a ajuns la spital cu fractură la piciorul stâng, iar până la ridicarea ultilajului circulaţia în zonă s-a desfăşurat cu dificultate aproximativ o oră, autovehiculele fiind dirijate alternativ, pe un singur sens. Şoferul trailerului este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.

    Accident grav la Pielesti-accident1-jpg

    Conform reprezentanţilor IPJ Dolj, ieri, în jurul orei 14.00, la ieşire din localitatea Pieleşti către Balş, pe DE 574, într-o curbă la dreapta, un utilaj de compactare a asfaltului s-a desprins şi a căzut de pe un trailer condus dinspre Craiova către Balş de Ion Budulache, de 50 de ani, din localiatea Izvoarele, judeţul Giurgiu. În cădere, utilajul a lovit un autoturism Audi, la volanul căruia era Iulian Nicolae, de 34 de ani, din oraşul Balş, maşina fiind proiectată pe contrasens, unde a lovit în plin un autoturism Dacia condus regulamentar din sens invers de Iosef Anghel, de 61 de ani, din Craiova. Anghel a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova unde, în urma investigaţiilor s-a stabilit că suferise o fractură la piciorul stâng. Poliţiştii de la Biroul Drumuri Naţionale şi Europene din cadrul Serviciului Rutier Dolj s-au deplasat la faţa locului şi au stabilit, din primele cercetări, că responsabil pentru producerea accidentului este Ion Budulache, care nu a asigurat corespunzător utilajul pe care îl transporta. A fost nevoie de o macara pentru a ridica utilajul din drum şi cât timp s-a lucrat la eliberarea drumului, aproximativ o oră, poliţiştii au dirijat circulaţia alternativ, pe un singur sens.

    Reprezentanţii IPJ Dolj au mai precizat că pe numele conducătorului trailerului a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


  2. #2
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Batrana Dacie a clacat!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    De-al casei Yoannis's Avatar Yoannis are ceva special... Yoannis are ceva special...
    Data de inscriere
    15-03-2008
    Locaţie
    Craiova, Craiovita Noua
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje
    300
    Mesaje bazar
    103
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    185
    Puncte CF
    7.0
    Citat Mesaj iniţiat de laur_scp Vezi mesajele
    Batrana Dacie a clacat!
    La cum arata batrana Dacie, nea Anghel sa-i multumeasca lui Dumnezeu ca a scapat doar cu un picior rupt. Da' Iulica din Audi a patit ceva?

  4. #4
    Senior Member PandaBlue's Avatar PandaBlue este deja o vedeta PandaBlue este deja o vedeta PandaBlue este deja o vedeta PandaBlue este deja o vedeta PandaBlue este deja o vedeta PandaBlue este deja o vedeta PandaBlue este deja o vedeta PandaBlue este deja o vedeta
    Data de inscriere
    07-01-2006
    Locaţie
    !
    Sex
    M
    Mesaje
    649
    Mesaje bazar
    1775
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    1040
    Puncte CF
    41.0
    Ca la noi, la nimeni... Eu de mult timp n-am mai vazut pe drumuri echipaje care sa verifice modul in care se ancoreaza marfa in camioane. Sa verifice forta elementelor cu ajutorul carora se asigura marfa. Sa plateasca , atat soferul trailer-ului cat si firma la care el e angajat, daca se constata ca aceasta nu i-a pus la dispozitie mijloacele necesare pentru a asigura in mod corespunzator marfa.
    Chestia haioasa la aceasta semnatura este ca, in momentul in care realizezi ca acest text este fara sens, este prea tarziu pentru a te opri din citit...

  5. #5
    De-al casei Dimond's Avatar Dimond va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    18-07-2011
    Locaţie
    Şofer pe Titanic !
    Varsta
    28
    Sex
    M
    Mesaje
    367
    Mesaje bazar
    171
    Putere Reputatie
    27
    Reputatie
    78
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    mda...
    nu vreau sa o patesc si eu

  6. #6
    Junior Rick's Avatar Rick reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    03-06-2008
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje
    67
    Mesaje bazar
    124
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    2
    Puncte CF
    6.0
    Sincer soferului trailerului i-as da un avertisment ...pentru ca sa fim sinceri ...majoritatea stim cum este sa lucrezi la patron ...nu vrei sa te duci ...afara ...insa firma ar trebui sa plateasca cu varf si indesat...intr`un final e bine ca nu a murit nimeni.

  7. #7
    Oldtimer viorelkiss's Avatar viorelkiss este o raza de lumina in ochii tuturor viorelkiss este o raza de lumina in ochii tuturor viorelkiss este o raza de lumina in ochii tuturor viorelkiss este o raza de lumina in ochii tuturor viorelkiss este o raza de lumina in ochii tuturor viorelkiss este o raza de lumina in ochii tuturor viorelkiss este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    26-03-2010
    Sex
    M
    Mesaje
    1,092
    Mesaje bazar
    43
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    708
    Puncte CF
    1.0
    Usergroups:
    eu pe soferul tirului l as pune sa plateasca toata paguba asa cum probabil se va intampla ....daca cadea dracovenia aia peste o masina de clasa mica si o facea pachet cu oameni cu tot ????

  8. #8
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:
    e facuta praf masina
    God Forgives, I Don't...
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: