Accident in localitatea Bistret


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Accident in localitatea Bistret

    La data de 31.07.2011, ora 04.53, pe DN 55 A, în localitatea Bistreţ, G.IONUT, 27 de ani în timp ce conducea un autoturism l-a accidentat pe C.CREŢU, 48 de ani, din localitate care se deplasa pe bicicletă în aceiaşi direcţie de mers. C.CREŢU a fost transportat la Spitalul Nr. 1 Craiova unde i-au acordate îngrijiri medicale.

    Imediat după producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei prezentându-se ulterior, în jurul orei 05.20 la sediul Postul de Politie Bistreţ. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,64mg/l alcool pur în aerul expirat.


    Urmare la evenimentul prezentat în Buletinul de presă de astăzi privind accidentul de circulaţie produs în localitatea Bistreţ vă comunicăm faptul că victima a decedat în urma complicaţiilor medicale apărute, iar încadrarea juridică a faptei s-a modificat.
    Astfel, poliţişti din cadrul Poliţiei oraş Băileşti în baza probatoriului administrat l-au reţinut pentru 24 de ore pe G.IONUT, 27 de ani, din Craiova în sarcina acestuia fiind reţinute infracţiunile de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui autovehicul sub influenta băuturilor alcoolice peste limita legala.
    Mâine cel în cauză va fi prezentat magistraţilor Judecătoriei Băileşti cu propunere de arestare preventivă.
    Accident in localitatea Bistret Fisiere atasate P1230873.jpg   P1230874.jpg  

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: