Aseară, în jurul orei 22.30, poliţiştii craioveni au fost sesizaţi cu privire la faptul că în localitatea Bucovăţ s-a produs un accident, iar conducătorul auto a părăsit locul faptei.

În urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţişti s-a stabilit faptul că P.COSTIN, 29 de ani, din comuna Bucovăţ în timp ce conducea un autoturism ajuns la intersecţia cu DJ 552 nu a respectat semnificaţia indicatorului „cedează trecerea” şi nu a acordat prioritate de trecere unui moped condus de N.COSMIN. Astfel, a intrat în coliziune cu acesta, după care a părăsit locul accidentului.
La scurt timp, poliţiştii l-au găsit la domiciliu şi întrucât avea o concentraţie de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat a fost condus la Spitalul Nr. 1 Craiova pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a lui N.COSMIN, care nu purta echipament reflectorizant şi nici cască de protecţie, având o concentraţie de 0,29 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele conducătorului auto au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale şi sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice şi părăsire locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.