​La data 15.09.2011, ora 08.15, pe Calea Bucureşti din Craiova, a avut loc o coliziune între un autoturism, condus de către F.FLORINEL, 22 ani, din localitate care nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers şi un alt autovehicul, la volanul căruia se afla G.BEATRICE, 39 ani, din Craiova.
​În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a ŞTEFANIEI A., 47 ani, din Balş, pasageră în primul autoturism.
Poliţiştii au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală gravă din culpă.



În jurul orei 13.25, N.GHEORGHE, 58 ani, din Slatina, conducând un autoturism pe D.N. 65, din direcţia Balş spre Craiova, la iseşirea din localitatea Pieleşti, a pătruns pe sensul opus de circulaţie intrând în coliziune cu o autoutilitară, condusă regulamentar de către D. ALEXANDRU, 23 ani, din Timişoara.
​Din accident a rezultat rănirea gravă a conducătorului primului autoturism şi uşoară a lui D.ALEXANDRU şi a lui P. ATTILA, 22 ani, din Satu Mare, pasager în autoutilitară.




La ora 23.30, O. FLORIN, 25 ani, din localitatea Dobroteşti, în timp ce conducea o motocicletă pe D.N. 65 F, din direcţia Işalniţa către Balş, în afara localităţii Craiova, la intrarea într-o curbă la stînga, datorită neadaptării vitezei şi neândemânării în conducere a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă în partea dreaptă, lovind indicatorul de “curbă deosebit de periculoasă”
​În urma accidentului, a rezultat decesul conducătorului motocicletei.
​Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că tânărul nu poseda permis de conducere corespunzător.





---
I am here: http://maps.google.com/maps?ll=44.319557,23.802766