Ieri, ora 17.15, în comuna Poiana Mare, N.AURELIA, 34 de ani, din localitate în timp ce conducea un moped, neînregistrat în circulaţie, la efectuarea virajului spre stânga a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o semănătoare ce era tractată de un tractor condus de V.MARINEL, 30 de ani, din comuna Poiana Mare.
Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a AURELIEI N. şi N.I., de 10 ani, din Poiana Mare, ocupantă a locului din spate a mopedului.

Aseară, în jurul orei 22.00, în comuna Maglavit, L.CONSTANTIN, 63 de ani, din Hunedoara în timp ce conducea un autoturism din cauza imprudenţei manifestate în conducere, a intrat în coliziune cu o semănătoare care se afla staţionată pe partea carosabilă.
Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a MARGARETEI L., 61 de ani, din Hunedoara, ocupantă a locului dreapta faţă în autoturismul condus de L.CONSTANTIN.
În cele două cauze au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.



BIROUL DE PRESĂ din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului DOLJ
Persoană de contact: agent de poliţie Amelia CĂPRĂRIN