În dimineaţa zilei de ieri, în jurul orei 11.45, pe DE 70, în localitatea Brădeşti, N.SANDU, 52 de ani, din comuna Poieni, judeţul Teleorman în timp ce conducea un autoturism, din direcţia Craiova către Filiaşi, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare şi
a intrat în coliziune cu un autoturism care circula în faţa sa.
Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a SANDEI O., 43 de ani, din comuna Brădeşti, pasager pe scaunul din dreapta faţă în cel de-al doilea autoturism.

Aseară, în jurul orei 19.30, poliţişti din cadrul Poliţiei Calafat au efectuat cercetarea la faţa locului a unui accident de circulaţie produs în comuna Ciupercenii Noi. În fapt, T.IULIUS, 39 de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism din cauza vitezei excesive pe drum cu denivelări şi pe fondul consumului de băuturi alcoolice a pierdut controlul direcţiei şi a intrat în coliziune cu un gard după care s-a răsturnat.
Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui V.M., de 11 ani, T.M., de 10 ani, ambii din Ciupercenii Noi şi T.VASILE, de 8 ani, din Caransebeş, judeţul Caraş-Severin.
Din cercetări a rezultat faptul că T.IULIUS după producerea accidentului a părăsit locul faptei fără încuviinţarea organelor de poliţie, ulterior fiind găsit la domiciliul său. De asemenea, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,21 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la Spitalul Calafat unde i s-au recoltat probe biologice.