La data de 31.07.2011, ora 04.53, pe DN 55 A, în localitatea Bistreţ, G.IONUT, 27 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism l-a accidentat pe C.CREŢU, 48 de ani, din localitate care se deplasa pe bicicletă în aceiaşi direcţie de
mers. C.CREŢU a fost transportat la Spitalul Nr. 1 Craiova unde i-au acordate îngrijiri medicale.
Imediat după producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei prezentându-se ulterior, în jurul orei 05.20 la sediul Postul de Politie Bistreţ. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,64mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporala din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui autovehicul sub influenta băuturilor alcoolice peste limita legala.

Ieri, în jurul orei 10.45, pe DJ 606, în afara localităţii Milovan, C.IONUŢ, 23 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism nu a adaptat viteza într-o curbă la stânga, a pierdut controlul şi a părăsit partea carosabilă către dreapta, lovind un pom. Din accident a rezultat rănirea gravă a lui S.A., de 17 ani, din Craiova şi a I.C, de 17 ani, din comuna Ostroveni, iar M.C., 17 ani, din Craiova a fost rănit uşor.

În jurul orei 15.00, pe DN 55, în afara localităţii Tâmburesti, în timp ce B.COSTINEL, 35 de ani, din Craiova conducea un autoturism, din direcţia Craiova către Bechet, nu a păstrat o distanţă de siguranţă faţă de o coloana de autovehicule care circulau în faţa sa, iar pentru evitarea impactului, a virat stânga părăsind partea carosabila unde a lovit un pom aflat pe acostamentul din partea stângă. Din accident a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto şi a MARIEI B., 34 de ani, din Craiova, pasageră în autoturism.

Aseară, în jurul orei 20.00, în timp ce D.ADRIAN, 26 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Nicolae Titulescu ajuns la intersecţia semaforizată cu strada Maria Tănase a trecut la culoarea roşu a semaforului electric intrând în coliziune cu un autovehicul condus de Ş.IONEL, 47 de ani, din Craiova.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a lui D.ADRIAN, care a fost transportat la unitatea medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale.