Accidente de circulatie


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Accidente de circulatie

    La data de 14.10.2011, în jurul orei 09.15, pe bulevardul Dacia la intersecţia cu strada Brazda lui Novac, C.ION, 77 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism a accidentat-o grav pe C.MARIA, 77 de ani, din aceeaşi localitate, care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal la culoarea verde a semaforului electric.
    Poliţiştii au întocmit pe numele lui C.ION dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.



    În seara zilei de sâmbătă, la ora 22.25, în Craiova, la intersecţia Calea Bucureşti cu DN 65 F, S.NICOLAE, 25 de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism efectuarea virajului la stânga nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism , care circula din sens opus , condus de către U.DAN, 45 de ani, din aceeaşi localitate, cu care a intrat în coliziune.
    Din accident a rezultat rănirea uşoară a conducătorilor auto şi rănirea gravă a CRISTINEI U., 43 de ani, din Craiova, pasageră în cel de-al doilea autoturism.
    Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, pe numele lui S.NICOLAE fiind întocmit dosare de cercetare penală.

  2. #2
    Junior JoeBlack's Avatar JoeBlack este cel mai nesuferit user de pe acest forum JoeBlack este cel mai nesuferit user de pe acest forum
    Data de inscriere
    18-02-2008
    Locaţie
    undeva in Africa
    Sex
    M
    Mesaje
    92
    Mesaje bazar
    479
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -142
    Puncte CF
    18.0
    trecand total peste accident care are urmari grave...nu am putut sa nu zic. ala poate a vrut sa o ia de sotie, ca au aceiasi varsta ,si a uitat ca este in masina si s-a apropiat cam tare de ea .
    Daca nu esti de acord cu parerea/anuntul cuiva, poti posta la vedere parerea ta si poate te consideram destept. Poate chiar esti mai destept si noi o sa incercam sa intelegem. Nu fi laș sa dai un BAD REP doar pt simplu motiv ca te simti frustrat ca nu te poti exprima. Comunistii faceau acelasi lucru ca si tine.daca esti cine cred eu: ti-am f*tut sotia doar pt ca ea iti dadea bad rep in domeniu
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: