Accidente de circulatie


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Accidente de circulatie

    La data de 16.12.2011, ora 22.14, în Filiaşi, pe D.E. 70, K.LORAND, 40 de ani, din Bucureşti în timp ce conducea un autoturism, proprietate personală, l-a accidentat pe B.VIOREL, 60 de ani, din localitate care s-a angajat în traversarea drumului european 70 prin loc nepermis şi fără să se asigure.
    Din accident a rezultat decesul pietonului, pe numele conducătorului auto fiind întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.



    ​Ieri, 17 decembrie a.c., ora 11.25, în Craiova, pe Calea Bucureşti M.RADU, 67 de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism la plecarea de pe loc nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de M.FLORENTIN, 26 de ani, din Craiova cu care a intrat în coliziune.

    În urma accidentului a rezultat decesul CONSTANŢANŢEI M., 64 de ani, din Craiova care a fost proiectată pe carosabil lovindu-se de roata stângă spate a unui alt autoturism condus de M.EMANUEL, 39 de ani, din Craiova precum şi vătămarea corporală uşoară a lui M.RADU, R.E., de 14 ani şi R.M., 11 ani, pasageri în acelaşi autoturism.
    În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală şi sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.



    La data de 17.12.2011, la ora 1720, pe DJ 561, în comuna Podari, S.CONSTANTIN, 23 de ani, din comuna Giurgiţa în timp ce conducea un autoturism l-a accidentat uşor pe B.GHEORGHE, 55 de ani, din comuna Podari care se deplasa pe bicicletă în aceeași direcție de mers și nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers spre stânga.
    Conducătorul auto nu a rămas la fața locului părăsind locul accidentului fără încuvințarea poliției, fiind depistat ulterior pe b-dul N. Romanescu din Craiova de către lucrători ai Secției 2 Poliție.

    Conducătorul auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice, iar în cazul biciclistului s-a stabilit o valoare de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

    În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală şi sunt continuate cercetările în conformitate cu prevederile OUG 195/2002R.
    Last edited by Ic3Girl; 18-12-2011 at 11:25.

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: