La data de 15.07.2011, ora 09.00, pe DJ 553 Calafat - Maglavit, în comuna Poiana Mare, C.MĂDĂLINA, 23 de ani, din Calafat în timp ce conducea un autoturism a efectuat manevra de mers înapoi, fără a se asigura, accidentând-o uşor pe M.MARCELA, 45 de ani, din localitate, care se angajase în traversarea străzii la intersecţia cu DN 55 A.

La data de 15.07.2011, în jurul orei 13.00, S.IULICĂ, 54 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul 1 Mai ajuns la intersecţia cu strada Dealul Spirei, a efectuat viraj stânga şi nu a acordat prioritate de trecere unui moped condus de M.AUREL, din comuna Vîrtop, judeţul Dolj. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui M.AUREL.

În aceeaşi zi, ora 1800, în timp ce S.ION, 49 de ani, din comuna Podari conducea un autoturism a accidentat-o uşor pe C.A., de 8 ani, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis şi nesemnalizat.

La data de 16.07.2011, ora 0200, în timp ce C.JEAN, 56 de ani, din Craiova conducea un autoturism, pe strada Iancu Jianu, pe fondul consumului de alcool a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a pătruns pe sensul opus unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de B.ŞTEFAN, 33 de ani, din aceeaşi localitate. C.JEAN a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0.54mg/l alcool pur în aerul expirat, iar din cercetări a rezultat faptul că acesta avea permisul de conducere anulat prin sentinţa penală a Judecătoriei Craiova. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a lui G.PAUL, 21 de ani şi a lui C.JEAN.

În data 17.07.2011, ora 03.00, L.MIHĂIŢĂ, 24 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism pe DJ 561 între localităţile Giurgiţa – Filaret, într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra direcţiei răsturnându-se în afara părţii carosabile. Conducătorul auto a fost accidentat uşor, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducătorilor auto le-au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale şi sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, în sarcina lui C.JEAN şi a lui L.MIHĂIŢĂ fiind reţinută şi infracţiunea de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.