La data de 01.09.2011, în jurul orei 16.15, pe D.N. 56 Craiova - Calafat, în localitatea Golenţi, G.M., de 17 ani în timp ce conducea un moped din cauza lipsei de experienţă a pierdut controlul ghidonului, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat.
Din accident a rezultat rănirea uşoară a lui G.M. şi Ş.VALENTIN, de 18 ani, ambii din localitatea Golenţi, judeţul Dolj.
Poliţiştii continuă cercetările în cauză fiind întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale în conformitate cu prevederile legale.



În dimineaţa zilei de ieri, în jurul orei 10.30, în Filiaşi, P.CONSTANTIN, 34 de ani, din oraşul Turceni, judeţul Gorj în timp ce conducea o autoutilitară la pătrunderea pe B-dul Racoţeanu de pe o alee laterală nu a acordat prioritate de trecere unui motociclete conduse de către M.CLAUDIU, 22 ani, din comuna Brădeşti, sat Răcarii de Jos, cu care a intrat în coliziune.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a motociclistului, care a fost transportat la Spitalul Clinic Nr.1 Craiova pentru investigaţii de specialitate.
Lui P.CONSTANTIN i-au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.