* *La data de 01.12.2011, în jurul orei 11.30, pe DN 56 A, în afara localităţii Cetate I.MARIAN, 40 de ani, din comuna Cetate în timp ce conducea un autoturism din cauza vitezei a pierdut controlul volanului şi a lovit un pod din beton.
​Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a lui C.HORIA, 46 de ani, din comuna Cetate, ocupant pe bancheta din dreapta faţă a autoturismului.
​Pe numele conducătorului auto au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
*
• *
*
În aceeaşi zi, în jurul orei 14.30, pe strada Bariera Vâlcii G.ION, 62 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism datorită imprudenţei manifestată în conducere a pierdu controlul asupra direcţiei de mers şi a lovit un autoturism staţionat.
Din impact autoturismul acesta a fost proiectat către înainte şi a lovit un alt autoturism staţionat. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a lui B.MARIUS care se afla între cele două autoturisme staţionate.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.